|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neprijetna izkušnja
6.7.2008 21:25:48   
ana b
Pozdravljene!
Moram se malo potožit in kakšen nasvet za naprej bo tudi dobrodošel.
Danes smo se vsi skupaj odpravili na obisk k tašči, kjer sta v hiši 2 psa, oba mešanca, manjša psička in velik pes, ki je poleg vsega še precej scrkljan in nevzgojenuser posted image
Običajno je tavelik pes zaprt in do sedaj smo vedno prihajali brez predhodne najave. Gremo, ko so otroci pri volji, ker ne bi rada obljubljala, potem pa bi bilo samo sranje, če ne bi prišliuser posted image .

No danes pa je bil tavelik pes odprt in seveda neprivezan in je pridrvel nad našega tavečjega fanta, dojenčka pa sem imela v naročju in se začel zaganjati v nas. Naš štirletnik je pričel hudo jokati in se me oklepati in kričati, pes pa kot blazen lajal v njega in skakal in se sploh ni odzval na kakšno komando. Po eni minuti so ga končno uspeli odstranit in seveda je bila svakinja z dolgim nosom, ker nisem imela o psu nič lepega za povedat. Vse skupaj bi bilo še nekako O.K., če nas ne bi začeli miriti s stavki: saj nič ne naredi,...
Halo, nič ne naredi, smrtni strah mojega otroka je za njih ničuser posted image . In to so babi in dedek. Me ne čudi, da je pred kakim letom mali rekel, da tašča ni njegova babi.

Sedaj pa me zanima kako otroku dopovedati, da niso vsi user posted image  taki, ker je dobil grozen strah in je potem jokal vsakič, ko je pes v hiši zalajal in hotel domov. In iskreno mi je žal, da po tako prijaznem sprejemu, nismo zares odšli in sva se pustila prepričat, da smo ostaliuser posted image user posted image  (sem jezna sama nase).
Kako naprej, da se ne bo bal kužkov? Aja pa fant je star 4 leta in ima izjemen spomin, tako da se ne zanašam na to, da bo pozabiluser posted image user posted image .
Pa tako je imel rad kužkeuser posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neprijetna izkušnja
6.7.2008 22:33:32   
Anonimen
Ojej user posted image Ma jst za svojo nikoli ne recem, da nic ne naredi in vsak, ki me vprasa, ce jo lahko poboza, mu recem, da ce se bo pustila (ker se ponavadi zaradi strahu ne).

Kaj pa vem .. malo pocakajte, mogoce bi ga malo potolazil kak plisast kuzek (Pipi Max al kaj je ze za eno cudo celo pije in lula in laja), cez nekaj casa pa bi jaz poskusila s kakim psom, ki je vsaj 95%, da je miren in se bo pustil npr pobozat itd.

Pa saj je ze dovolj velik, da bi tudi pogovor zalegel, samo ne ga dajat stran od drugih psov (kar nekateri panicno pocnejo, ko zagledajo psa na 200m in dajo otroke 3km stran).

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2008 8:04:18   
nuala
Jaz priporočam da nekaj dni počakaš, potem pa kakšna knjigica pa risanka o kužkih, pa plišaste igračke, potem pa med sorodniki in prijatelji poišči nekoga z vzgojenim psom in ga prosi, da ga predstavi otroku. Če ne boš nikogar našla, po moje lahko vprašaš v pasji šoli ali na forumu, sigurno ima katera prijaznega psa.
Ko boš drugič šla na obisk pa telefoniraj predno parkiraš, da bodo zaprli pse.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2008 9:31:50   
ana b
Hvala za odgovore.

To s telefoniranjem pa: so nam rekli, zakaj pa niste poklicali itd... so bili vsi na vrtu in noben ni imel telefona pri sebiuser posted image , zvonjenja v hiši pa itak noben nebi slišal, ker je predaleč.

In še prva vidna posledica: naš štiriletnik je postal kužauser posted image , se plazi po štirih in govori, da je kužauser posted image user posted image , in to odkar smo prišli domovuser posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil ana b -- 7.7.2008 9:32:22 >

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2008 9:58:37   
Majuska
Tole s psi zna biti za otroke zelo neprijetna izkušnja ... sem pred nekaj leti videla pri prijateljici, ko smo se skupaj z njeno hčerjo sprehodili čez otroško igrišče. Nič hudega sluteč se sprehajamo, ko pride nek ogromen pes (jasno ne na štriku!) in skoči na malo. Na srečo ni bilo hudega, samo prekucnil jo je, mala je jokala, za psa pa nismo bili sigurni, da ne bo še kaj drugega naredil. Sprehajal ga je nek čuden tip, ki sploh ni bil lastnik in jasno pri psu ni imel nobene avtoritete.

No skratka, mala je bila od tega dogodka zelo prestrašena, še nekaj let ... kadarkoli je videli malo večjega psa, je v sekundi skočila mami v naročje in plašno opazovala okolico. In zato tudi mene moti, da nekateri pse sprehajajo brez povodca, ko bo mrcina skočila, bo prepozno. Potlej so pa tu kaki bedni izgovori. Za take stvari ni opravičila, če se mene vpraša.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2008 8:35:32   
honey
Naš 3-letnik se tudi boji tavelikega psa, ki ga imajo moji starši - ampak ne zato, ker bi mu kaj hotel, ampak zato, ker je pes kljub 9 letom starosti še vedno otročji in se mi zdi, da se ne zaveda, kako velik je. Ampak on bi se igral in mu ni važno, ali je to odrasel ali otrok. Sploh na otroke je mahnjen user posted image  Ampak problem je v tem, ker bi pes recimo tekel mimo našega in ga enostavno podrl na tla, če bi se ga samo dotaknil. Res pa je, da marsikdaj sploh ne gleda, kje teče. Tako se je zgodilo, da je naša mami že v koruzi pristala user posted image , jaz na kolenih itd. user posted image  Ampak laja pa res nikoli ne na nikogar. Tudi če je spuščen, vedno priteče in začne sicer plesti okrog nog, ampak zalaja pa ne. Ampak jaz sem se že navadila, da kadar je pes spuščen, enostavno vzamem malega v naročje in to je to. Ampak to še ne pomeni, da se potem boji vseh psov. Malega mešančka se recimo nič ne boji. Pa tudi od kolegice psa, ki je manjše rasti, se ne boji, ker ve, da ga ne bo prekucnil. On se boji samo tega, da bo pristal na tleh. Ker je pa res, da je že ene parkrat pristal na riti, ker ga je pes z gobčkom sunil, da se je usedel - dobra varuška, ni kaj user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?