ronja -> RE: Otrok in stari starši - vaše izkušnje (7.7.2008 12:07:19)
|
Hm, hugolina, jaz imam isto situacijo: smem samo ležat... Ampak ne bi pa dala male stran! Res je, da je problem, kadar lubi dela na terenu in ga dolgo ni, ampak se nekak organiziramo, prejšnji teden je mela moja mami dopust in je bila pri meni, ta teden bo tašča, drug teden bo ena prijateljica, pa druga prijateljica, pa moj oče... Ne vem, jaz ne bi mogla dat moje piške stran... Tudi lubi se tu ful strinja. Saj ko pride domov, jo itak on lahko porihta, kar jaz ne morem. Midva bi jo preveč pogrešala, pa ona naju tudi, še ni tako zelo samostojna, ipak ima komaj 1 leto in še rabi starša, zato smo tu... Mogoče je malo bolj komplicirano, to ne rečem, ampak nam se splača[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]! Na srečo sva bili že od prej navajeni, da se igrava na tleh, tako je tudi zdaj. Jaz ležim, ona plazi po meni, se igrava,... V stolček jo dvignejo drugi, uspavajo drugi, v posteljico položijo drugi... Ampak je vseeno nekaj čisto durgega, če je doma. In tudi ko sem bila v bolnici, jo je pač tisti, ki jo je pazil, prinesel k meni takoj, ko so se začeli obiski. Ne vem, jaz si ne predstavljam, lubi pa tudi ne...
|
|
|
|