Titty -> Kdaj ste prvič zamenjale cel obrok? (25.2.2005 14:30:27)
|
PIAF, midva sva čisto na istem kot vidva in tudi isto stara :bravo:. Enih 20 dni mu dodajam kuhano zelenjavo,najprej postopoma,sedaj pa mix teh zelenjav za kosilo. Vedno sem ga potem tudi podojila,enkrat pa se mi je zdelo,da je res veliko pojedel (celo šalco za belo kavo :) ) in zato sem mu dala samo še nekaj ml čajčka,pa zgleda da mu je bilo dovolj.Ampak ne vprašaj,kaj je bilo z mojimi prsmi,ker sem preskočila en obrok,sem mislila,da mi jih bo razneslo oz.sem se že bala kakega mastitisa... Tako da zgleda,da je malček pripravljen opustiti dojenje pri kosilu,a le če dovolj poje, drugače pa ga še vedno podojim (kdaj se bo to nehalo,tudi jaz ne vem,bi pa se vsaj pri enem obroku rada rešila dojenja). No,edino zvečer pred spanjem mu dam še riževo mlečno kašico,ki pa je nima preveč rad,zato spet obvezno dojenje. Jutri pa bom začela za dopoldansko malico dajati sadje (prvič),potem kosilo zelenjava in večerja kašica... NI ne vem kakšen jedec,zato zgleda,da bo najino opuščanje dojenja bolj dolgoročno... LP,T. :rozica:
|
|
|
|