zoom zoom -> Opice v Lj Zoo - katastrofa (5.7.2008 15:45:28)
|
Pozdravljeni, smo bili danes v Zoo-ju in sem čist tako slučajno izvedela (pa močno upam, da ni res, čeprav pomoje kar je), da imajo opice (šimpanze) zaprte v tistem notranjem (zimskem) kompleksu, brez oken, brez vsega. Hodijo jih edino hranit. V Zoo-ju smo bili letos že večkrat, ker imamo pač letno karto in tudi otroka gresta zelo rada tja in vsakič ko smo šli mimo kompleksa je bil le ta enako zgrajen oz. podrt in iz njega se ni nič slišalo. Pa vsakič je bila pred ena tabla na kateri je pisalo, da bo odprto (15.6., 1.7. sedaj piše sicer 1.8.), ampak dela se pa nič, tako da dvomim, da bo kaj kmlalu odprto in živali spuščene v vsaj približno normalne razmere, tudi na zrak. Jaz sem resnično mislila, da so jih odpeljali v kak drug živalski vrt, ampak če je pa to res kar sem slišala danes je pa to nedopustno, da se že tolikočasa vleče. A je res tak problem zgradit nekaj, saj denar tudi mora bit oz. bi MOL to morala postavit na prvo mesto, ne pa na zadnje. Me prav ima, da bi napisala kaj odgovornim ali pa če je kakšna druga, da bi se pritožili ali ne vem kaj naredili, da bi bilo enkrat že zgrajeno, pa tudi vem ne, komu bi sploh pisala. KAkšna TV bi pomoje najbolje zalegla. Kakšni predlogi? Da pa ne bom samo grajalo Lj ZOO, pa moram pohvalit tudi njihove delavnice, ker tam res izveš marsikaj zanimivega in lahko pobožaš kakšno žival, ki je sicer ne bi,... Lp
|
|
|
|