Tko sem žalostna (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Špela -> Tko sem žalostna (25.2.2005 10:11:52)

Zunaj je snegec,jz bi se šla sankat pa kepat. Jutri smo mislili it na morje mal na izlet, v nedeljo pa v toplice. Pa sem zbolela.:(( Kako :hudicek: mi je to ratal. Res sem se pazila to zimo. Celo noč z Aleksom nisva spala. Mali je bil tut mal bogi, ampak hvala Bogu ne tolk kot jaz.
Vsem sem pokvarila vikend. Tolk žalostna sem, da en govorim o tem da se počutim kot bi me nekdo ritensko skozi grmovje vlekel(pa izgledam tudi tako).No zdaj se grem pa k Aliju stisnit, ker je zaspal, meni pa tudi dve kitici manjkata.

Teni_ -> Tko sem žalostna (25.2.2005 10:13:35)

Boga revica. Mi tudi zdaj že dve noči nič kaj ne spimo, danes pa je bilo še posebej hudo. Spet kašlja(ampak to je vse), sirupa pa ji(ne vem zakaj) ne spravim v usta. Pa ga je imela rada. Zdaj sem ji ga v čaj zmešala, da ga vsaj malo popije.

LP,
Mojca:rozica:

viv_ -> Tko sem žalostna (25.2.2005 10:14:33)

O Špela... poznam občutek! Pa pripravi se, da bo kakšen teden tole trajalo. Lepo v posteljo, počivat, pa veliko pit!

lp

Špela -> Tko sem žalostna (25.2.2005 10:16:19)

Midva ne kašlava nič.:zmeden: A to je to al kaj?
Ne boli mi grlo, ampak pred grlom me vse peče, tako da težko požiram. Ne vem kaj naj dam tamalčku da se ne razvije naprej, zase pa sploh ne vem kaj naj vzamem ker sem noseča. A sploh kaj smem?

viv_ -> Tko sem žalostna (25.2.2005 10:17:54)

Špela, Lekadol lahko vzameš.

Ja, midva sva bla oba taka, noben kašlal, sam k da bi naju tank povozil.

Mirno smo kar preselil k babici in je zvozila :)

Nogavička -> Tko sem žalostna (25.2.2005 10:22:13)

Čimprej se pozdravita.:rozica::rozica:

Anonimen -> Tko sem žalostna (25.2.2005 10:34:31)

Oprosti Špela ampak "ritensko skozi grmovje vlekel"!!! :)-:)-:)-

Pa ne bit žalostna no. Se boste pa doma stiskali 9nebesa in cartali 9nebesa , na izlet boste šli pa kdaj drugič. ;)

Mojca20 -> Tko sem žalostna (25.2.2005 10:39:46)

Tudi jaz se ti pridružujem:((:((:((:(( Mi pa bi morali jutri iti za 1 teden na smučanje v Italijo, pa je ta mal fasal virozo! Pa še hotel neki štrajka in noče vrniti predujma:((:((:((:((:((:((

Špela -> Tko sem žalostna (25.2.2005 10:39:47)

Joj veš ko bi me vidla se ne bi smejala.:)-
Saj vem, sam prav na jok mi gre, ko pomislim da se mi obetajo dnevi v postelji. Groza. Pa dobro na morje res lahko gremo čez en teden, sam v toplice gredo pa vsi naši v nedeljo, ker gresta bibi in sestrica dol na počitnice za en teden. Pa smo mel tako željo tut mi it. No ampak bomo pa vsaj sami doma.:)-
Nejhuje je, ker bi se morali selit, pa meni je še slabo, pa itd... Jaz bom pa ležala ko ena krava.:ups:

Špela -> Tko sem žalostna (25.2.2005 10:40:48)

Mojca priznam da si še na slabšem kot jaz, res škoda. Ampak pač so otroci in njihovo zdravje prvi.

Anonimen -> Tko sem žalostna (25.2.2005 10:42:02)

Ti se samo lepo čuvaj in počivaj, da ne bo tako kot je blo pri nas, ko je Lea zbolela za cel teden, se pozdravla, sem bla jaz cel teden bolana, sem se pozdravla, je pa Lea dobila angino. Pa smo cel mesec preležali.

Zato lepo počivaj, pusti se razvajat in se čimprej pozdravi!

Stran: [1]