Zakaj mora snežiti? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Tinca7 -> Zakaj mora snežiti? (25.2.2005 9:57:37)

Tole me že prav v depresijo spravlja:((. Lara ni bila zunaj že 3 dni. Stalno čepiva tukaj notr, in se dolgočasiva. Ponavadi sva zunaj 2 uri in pikica lepo pančka, tako se moram pa res cel dan samo njej posvečat, ker gospodična noče spat.
Da niti ne govorim o :kuza:, ki prav žalostno gleda skozi okno. Namreč obožuje sneg, a ga ne morem ven peljat. samo čaka, da pride moj dragi iz službe, da se gre lahko potem valjat.
Upam, da bo res počasi konec tega. Res smo imeli lepo zimo (brez snega in dežja), zdaj ko je pa skor pomlad, pa tole:grrr:.




sena -> Zakaj mora snežiti? (25.2.2005 10:06:25)

Tinca, se pridružujem tvojemu vprašanju. Tudi jaz že pogrešam voziček. Ko mi zaspi v vozičku, se res naspi in tudi popoldan lepo spi. Ko pa to prešpricava, pa je sitna ves dan.

Upam, da bo kmalu sonček.:)




Pikabu -> Zakaj mora snežiti? (25.2.2005 10:09:02)

Zadnjič je Tanko pri 24 ur dobro rekel. Bilo je govora o tem, kako še vedno zamenjujejo Slovaško in Slovenijo, potem je pa zaključil, da ni čudno, da tako dolgo ni bilo snega, če so ga pa narobe poslali. Zdaj so ga pa prav poslali, pa zato toliko več.

Midve sva bili vsak dan zunaj, kljub snegu, danes je pa bolj moja lenoba kriva, da ne greva ven, kot sam sneg. Mogoče bova pa kasneje še šli.

Sicer pa pri nas pali za spanje že to, da jo samo oblečem za ven in dam v voziček. Tudi zdaj spančka na ta način.




bini -> Zakaj mora snežiti? (25.2.2005 10:12:53)

kaj pa v kengurujčka al pa v nahrbtnik + dežnik?? mi gremo vsak dan ven, da le ne pada tko kot zdejle... z vozičkom ne gre, poskuste drugač - vsaj za 20 minut če ne dlje.. pa še viruse mal od sebe izženemo tako a ne?:duda::duda:




Taša -> Zakaj mora snežiti? (25.2.2005 10:21:30)

Mi se pa nabašem v voziček, pa voziček prekrijemo z dežnim pregrinjalom in greva.... Vsaj za nekaj minut ali pa v nahrbtnik čisto odvisno kako se odločiva.. V glavnem zunaj sva vsak dan od 30 minut pa do 3 ure...:)-:)-:bravo:




Magi* -> Zakaj mora snežiti? (25.2.2005 10:22:30)

:((:((:(( tale sneg. modve tudi sam skoz okno otožno gledava in čakava na lepše vreme, da bova začeli naš vrt urejat. zdaj ga bomo moral pa kidat:(




ČITA -> Zakaj mora snežiti? (25.2.2005 10:48:26)

Midva pa zdej ven hodva ko je sneg. Ej, pa kok uživa. Kar meče se po snegu in vriska. Jok pa je ko je treba noter. Zarad mene je lohk 1 meter snega sam ceste naj bodo OK. Edin to mi je važno.




Natas@ -> Zakaj mora snežiti? (25.2.2005 12:01:40)

Tudi jaz se sprašujem, zakaj mora bit sneg, vsaj tukaj po ljubljani. Naj bo tam kjer ga rabijo, ne pa tukaj. Se sploh ne da nikamor it. Upam, da bo kmalu bolje, čeprav napovedi niso kaj preveč vzodbudne.




Bejba -> Zakaj mora snežiti? (25.2.2005 12:18:16)

Tudi jaz že obupujem. Toliko kot se mi letošnja zima vleče, se mi ni še nobena :zmeden:.
Midva sva bla zadnje dni kar zunaj, kakšnih 20 minut z kengurujčkom, včeraj popoldne pa smo šli z atijem še malo na Rakitno.
Danes pa je groza s tem vremenom in bova verjetno cel dan doma, kjer bova oba sitna, tečna in nasploh nezadovoljna z vsem (bogi ati, ko pride iz službe):)-. Drugo leto bo precej drugače, ko bo naš pobalinček že tako veli, da bo lahko v snegu užival, se kepal, sankal, delal snežene može,.....letos pa je še bolj tuga :(.

Naj čimprej posije sonček in v deželico pride pomlad :).

LP; Bejba




Pikapolonica -> Zakaj mora snežiti? (25.2.2005 13:39:52)

Tinca, kaj naj pa jaz rečem. Midve sva že od prejšnjega petka noter. Najprej je zbolela Tia, potem pa še jaz in zdaj že kar hrepenim po svežem zraku. Sama sebi grem na živce, jezim se na ves svet (vključno s Tio, čeprav me potem zaradi tega kar srček boli), in sploh komaj čakam drugega leta. Tako kot Bejba, komaj čakam, da bi Tia večja in da bom vedela kaj ji ne paše. Ker zdaj sem v čisti temi!

Pozdravček, Pikapolonica :pika:




BONI* -> Zakaj mora snežiti? (25.2.2005 15:07:46)

Se sparšujem tudi jaz:grrr: Včeraj sva sicer bila malo zunaj, danes sva pa že spet čisto depresivna. Sploh nima več idej, kaj še početi doma. Komaj mi ga je uspelo malo uspavati, da sem vsaj pošteno lahko rit dol položila:)-

Lp, Boni





Tinca7 -> Zakaj mora snežiti? (25.2.2005 16:29:03)

Joj pikapolonica, to pa sploh ne vem, kako bi zdržala. A ti jo vsaj ata kej popazi, da greš vsaj ti malo zadihat?
Ja tole s kengorujčkom bi bilo super, a so nama ga v razvojni amblanti do 6 meseca prepovedali (preveč se nazaj drži). Sem pa jo zadnjič kar v roki ven peljala (:kuza: je močno lulat tiščal, ačija pa od nikoder), pa sem skor dol padla. 7 kg, res ni lahko nosit naokrog. Sam neki se bom mogla domislit, ker tole stanovanje počasi postaja pretesno:)-.




Bejba -> Zakaj mora snežiti? (25.2.2005 20:44:48)

Kaj pa če bi se zmenile za kofetkanje. Enkrat pri eni, drugič pri drugi, pa še otrokom bi bilo zanimivo :)-.




Stran: [1]