smeško -> kako naj mu zaupam? (5.7.2008 2:17:08)
|
Pozdravljeni! s partnerjem sva skupaj 7let in imava skoraj 3l hčerko.odkar sem rodila so najini odnosi na slabšem.pogovarjava se samo o njegovem delu, nič več o naju ali nam.za naju si ne zna vzet časa za "prijatelje" vedno, tako da sva večinoma same on pa na terenu.ko sem bila v drugo noseča ni bilo nič bolje, bila sem vedno v skrbeh, s kom je, kaj dela, muči me tudi to, da mu ne morem več zaupati, saj sem od njegovega "prijatelja" zvedla da me je prevaral s prostitutko in ne da bi bil sam z njo, bil je še njegov "prijatelj".pa mu ni bilo žal.kmalu ko sem to izvedela je sledil splav.on me je peeljal,najbolj me je bolelo to, ko mi ni bil v oporo, pokazal je kot da mu je vseeno, jst sem se sama pobirala, bilo mi je hudo.sedaj po enem letu pa se je spomnil, da bi kr mel še enega.mogoče bi pred 2 mescema rekla imejva, sam zdej pa ne.prvo morava rešiti najin odnos potem lahko kaj načrtujeva.mislila sem ga pustiti pa mi je zagrozil, da bom brez otroka ostala.vse lepo in prav sam ne vem, kako naj mu ponovno zaupam, preteklost kar buta na površje, vedno me s pogovorom okoli prenese.se pravi imam jaz problem, ki ga ne vem rešiti, zato se obračam na vas.že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.LP
|
|
|
|