|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako naj mu zaupam?
5.7.2008 2:17:08   
smeško
Pozdravljeni! s partnerjem sva skupaj 7let in imava skoraj 3l hčerko.odkar sem rodila so najini odnosi na slabšem.pogovarjava se samo o njegovem delu, nič več o naju ali nam.za naju si ne zna vzet časa za "prijatelje" vedno, tako da sva večinoma same on pa na terenu.ko sem bila v drugo noseča ni bilo nič bolje, bila sem vedno v skrbeh, s kom je, kaj dela, muči me tudi to, da mu ne morem več zaupati, saj sem od njegovega "prijatelja" zvedla da me je prevaral s prostitutko in ne da bi bil sam z njo, bil je še njegov "prijatelj".pa mu ni bilo žal.kmalu ko sem to izvedela je sledil splav.on me je peeljal,najbolj me je bolelo to, ko mi ni bil v oporo, pokazal je kot da mu je vseeno, jst sem se sama pobirala, bilo mi je hudo.sedaj po enem letu pa se je spomnil, da bi kr mel še enega.mogoče bi pred 2 mescema rekla imejva, sam zdej pa ne.prvo morava rešiti najin odnos potem lahko kaj načrtujeva.mislila sem ga pustiti pa mi je zagrozil, da bom brez otroka ostala.vse lepo in prav sam ne vem, kako naj mu ponovno zaupam, preteklost kar buta na površje, vedno me s pogovorom okoli prenese.se pravi imam jaz problem, ki ga ne vem rešiti, zato se obračam na vas.že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako naj mu zaupam?
5.7.2008 2:57:44   
Anonimen
glej otroka ti ne more kar tako vzet, tako, da raje reši sebe in svojo hčerko tega odnosa, ker zaupala mu ne boš več nikoli....

(odgovor članu smeško)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2008 7:37:55   
tatam
Se kar strinjam s predhodnico.Zaupanje si zelo težko pridobiš nazaj!
Brez otroka pa sigurno ne boš ostala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2008 8:02:31   
alička
Kot berem tukaj gor, so klasične moške fore, ko se ženska hoče odselit, da ji bo vzel otroka user posted image . Kako? Zakaj?
Sicer je po ločitvi v večini primerov, ki jih jaz poznam tako, da mama omejuje očetu stike z otrokom, ampak to je že druga zgodba.

Če te prav razumem, se je tvoj pripravljen pogovarjati ampak je spreten govorec in manipulator in te s pogovorom prinese naokrog. Te prepriča, da vama je skupaj prav lepo? Kaj pa če res ni vse tako črno kot vidiš ti. Mogoče je samo človek, ki ne zna izražati čustev, takrat ko bi jih moral  (mislim na splav).  Sex s prostitutko, verjetno bi večina rekla, da tega svojemu možu ne bi oprostila, ti si očitno to poskusila, ne pa še prebolela.

Ne vem. Po mojem mnenju, bi bila odselitev najboljša rešitev. Če imaš možnost kam oditi pojdi. Poznam primer, ko je to pomagalo. On je kar naenkrat "spregledal", s punco sta se pogovorila in po enem letu spet prišla skupaj in so zdaj srečna družinica.
Tudi če po odselitvi ne bo nič spremenilo, boš našla nek mir in kmalu boš ugotovila, da ti sami sploh ni tako hudo.
Veliko sreče!

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2008 8:02:35   
Blejka26
midva sva tud skupaj 7let in tudi imava doma 2.5 letno hčerkico in 8mesečno hčerkico..najin odnos se je začel krhati ko sem bila že prvič noseča a sem mislila da se bo vse spremenilo,ko bom rodila..pa se ni..mislim da je bilo še slabše..mogoče sem jaz res malo preveč komplicirala..potem pa sem nenačrtovano zanosila..razmišljala sem celo o splavu,ravno zaradi najinega odnosa...a sem se odločila otroka obdržati,ker mi srce ni dalo da bi ga..pri drugem otroku ne kompliciram več tako in je vse lepo in prav,le s partnerjem se še nisva prav dobro ujela,niti nimava veliko časa drug za drugega..no mene ravno prevaral ni samo nimam pa že dolgo zaupanja vanj,ker dela pri svoji bivši in to me nonstop razjeda,ker se mi je glede nje že velikokrat zlagal.Naprimer ko sem ga vprašala,če kdaj govorita,je trdil in prisegal da ne..no pol pa zvedm da sta govorila...vem da je to malenkost,toda tudi na tak način izgubiš zaupanje..in mislim,da ga nikoli ne bom dobila nazaj.tako kot ti ne,ko te je celo prevaral,čeprav samo z prostitutko.tko da za še enega otroka se morata temeljito pogovoriti,da ne boš na koncu razmišljala o splavu kot jaz..toda ni mi žal da imam dve prečudovite punčke,dva sončka..
Ne vem pa kako država določa pri kom bo otrok..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2008 9:09:44   
Marogica
Najprej se prepričaj, če te je sploh res prevaral. Ker prijatelji niso vedno prijatelji, tudi "prijatelji" ne. In šele takrat se sekiraj, če je potrebno.

Če te je res prevaral in vseeno mislita ostati skupaj, potem moraš iti preko tega, se nekako sprijazniti in delati na tem, da mu boš ponovno zaupala. Drugače ne bo šlo. In tu je stvar samo na tebi, da razčistiš, kar se zaupanja tiče.

Če pa tega nisi sposobna, pojdita raje narazen, saj dnevno najedanje prevarane osebe spravi odnos do kritične točke, tako, da je potem tako ali tako bolje, da gresta narazen.

In začnite se zavedati, da otroci nikoli ne rešijo veze. Ne en, ne dva, ne trije.....Če veza v osnovi ni trdna in "zdrava", potem lahko kar pozabite na dogloročno in predvsem srečno vezo. Z otroci pridejo problemi, utrujenost, prilagajanje....kar vezo samo še bolj "obremeni" in torej ni za pričakovati izboljšanja, kvečjemu poslabšanje....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2008 10:08:34   
Majuska
Zanimivo da je pri tipih prva izjava, ki jim pade na pamet, da bo ženski vzel otroka. S kakšnim razlogom pa??? Ponavadi se itak izkaže, da so oni sami problem, ženske pa zasedemo njihovim foram.

Glede na to, da med vama ni zaupanja, premisli o vajinem odnosu, kaj vaju sploh veže. Če s tako lahkoto vali krivdo na druge, z njim ne boš srečna, to pa bodo občutili tudi otroci.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2008 10:14:31   
Anonimen
Pa se vi sploh kaj pogovarjate?
Mislm prijatelj ti pove da te je prevaral in mu ni žal, ti tega svojmu sploh ne poveš, potem imaš splav(nisem razumela ali si se sama za to odločila ali je bil spontan), tvojmu dol visi če si imela splav in sploh ni ob tebi, pol mu rečeš da boš šla in on reče da ti bo vzel otrokauser posted image
Mislim dajte odrast pa se vsest in se pogovarjat kot normalni ljudje. Vidva se pogovarjajta. Ne prijatelji. Sploh ne razumem kako ste lahko toliko časa z nekom v vezi in se ne pogovarjate. Logično pol da se ne poznate in si ne zaupate. Če pa nič ne veste en o drugem.

In zakaj delajo ljudje otroke preden ne poštimajo primarne skupnosti v katero naj bi to živo bitje prišlo mi pa verjetno resnično ne bo nikoli jasnouser posted image
Kaj vam je res vseeno kakšnega očeta ali pa mater ima vaš otrok?

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2008 11:11:49   
dory
Prva obramba moških so puhle izjave o odvzemu otroka...pomoje res ne vejo, s čim bi žensko najprej zatrli...a realnost je čist drugačna..

Zdej tko je, zaupanje je prvo....in po prebranih dogodkih zase vem,da takemu ne bi mogla več zaupat...nikoli...partnerja imaš ob sebi v dobrem in slabem...da ti tudi v slabih, žalostnih trenutkih stoji ob strani, ne pa da takrat da rep med noge gre...oprosti, tazga ne rabiš...če si šla že zdej čez velik stvari sama, potem ne rabiš še nekoga, za katerega boš skrbela...imaš po moje otroka dovolj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.7.2008 12:20:09   
lenika
Razlogov zakaj jaz ne bi ostala s takšnim tipom je več:

1. Nikoli ne bi ostala s tipom, ki mi s čimerkoli grozi.
2. Ni ob tebi in hčerki, ko ga potrebuješ.
3. Prijatelji imajo prednost pred družino.
4. Prevaral te je in pri tem ni pokazal nobenega obžalovanja.

Da bi ti pa vzel hčerko pa itak ni teorije. In kako bi sploh skrbel za njo, če ga ni nikoli doma. Takšni moški sploh ne vedo, kaj je to imet otroka 24 ur na dan.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.7.2008 13:19:00   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: smeško

prvo morava rešiti najin odnos potem lahko kaj načrtujeva.

S te si si sama odgovorila.
Lahko ti me tukaj pametujemo, da ga pusti in kako bi vsaka šla stran od takega tipa. Ko si dejansko sam v situaciji, je pa drugače. Čeprav ja, tudi sama ne bi bila s tipom, ki grozi ipd. Ampak vse te stvari se vidijo že prej. Z možem sva bila skupaj 5 let, preden sva otroka dobila in v tem času sva se spoznala.

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.7.2008 13:28:40   
vaney
Čakaj zdaj malo...saj ne rečem, da so drugje popolni odnosi, tudi pri naju marsikaj ne štima, ampak tole pa meni vseeno ni jasnouser posted image ni bil ob tebi, ko si imela splav, čas raje preživlja s prijatelji kot z vama (na tem bom tudi jaz še morala delati), prevara te s prostitutko, ne pove ti za to, ampak ti to razlaga njegov prijatelj??? Se pravi, da tvoj partner sploh ne ve, da ti veš za touser posted image  Ti pa sama rineš skozi vse to sr...in se ga trudiš popravit? Svaka ti čast. Saj ne vem, kaj naj ti napišem. Mogoče bo pogovor kaj rešil, ampak jaz zase vem, da preko tega, da ne bi bil ob meni ob in po splavu in da bi me prevaral "samouser posted image " (ne vem, zakaj naj bi bila taka prevara manj resna kot s kakšno drugo žensko) s prostituko, ne bi mogla it. To so preresne stvari, ki jih tudi s pogovorom težko rešiš. Meni se včasih zdi, da je včasih že dosti bolj enostavne stvari težko rešiti samo s pogovorom. Držim pesti, da se bo vse rešilo v tvoje (vajino-s hčerko) dobro.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.7.2008 13:32:55   
vaney
Naja, meni se pa zdi, da včasih tudi 10 let skupnega življenja pred prihodom dojenčka ne pomeni, da se zares poznata. Midva sva bila 7 let skupaj, ko sem zanosila, od tega skupaj živiva 3 leta, pa se mi še včasih zdi, da se je precej spremenil in ga včasih sploh ne prepoznam. Po moje se prej vidi, če je agresiven, če rad leta iz cveta na cvet, kako bo zgledalo, ko bo imel svojo družino, pa po moje težko predvidevaš, dokler ni otrok tukaj...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.7.2008 13:51:39   
Naja30
Ja itak, da se spremeni, saj se tudi ti, čeprav se verjetno tega ne zavedaš.
Mogoče sem jaz imela srečo s svojim možem, ker neke bistvene stvari sem o njemu izvedela in ga spoznala še preden sva se poročila in se v teh pomembnih temeljih ni spremenil. Agresija, ponočevanje in varanje se mi vseeno zdijo zadeve, ki jih lahko vidiš že prej. Marsikatera si samo zapira oči pred tem in misli, da bo ko otrok tukaj, se bo spremenil. Dejstvo pa je, da nekateri samo še hujši ratajo.
Ampak kot pravim, mogoče sem jaz imela srečo s svojim možem... In vesela sem, da je tako! user posted image  Ker včasih tukaj gor take berem, da res ne vem al sem jaz preveč zaupljiva in mu ves čas visim za vratom ali kaj.

Tole kar je avtorica posta pisala glede splava, ja no to pa zelo žalostno. Ko sem jaz imela splav, ne vem kako bi preživela, če ne bi bil mož ves čas ob meni.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.7.2008 15:10:28   
*tajda*
Jaz na tvojem mestu ne bi ničesar reševala in bi enostavno šla,moški ki te je prevaral in ti ni bil v oporo ko si splavila ni vreden da vztrajaš znjim.Naredila boš pa tako po svoje.Pa še da ti grozi da ti bo vzel otroko...odklop.To pa je zdrav odnosuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.7.2008 16:01:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

IZVIRNO SPOROČILO: smeško

prvo morava rešiti najin odnos potem lahko kaj načrtujeva.

S te si si sama odgovorila.

Tocno to.

Zaupanje se ne povrne cez noc...in brez razumevanja z obeh strani.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
5.7.2008 18:54:30   
smeško
ko sem se preselila k njemu sem ga poznala, spremenile se je po tem ko sem zanosila.nič nisem delala prav...kar se tiče splava je bil spontan in celo on me je peljal na gin. odelek.tri dni sem bila sama zase, hčerko je imela njegova mami, njega pa ni bilo. za prostitutko mi je povedal njegov bivši prijatelj, sam mi je to priznal in mu baje ni bilo žal.zaupam mu res težko.morva se pogovorit, pa bomo vidli.hvala vsem za odgovore in pomoč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.7.2008 22:06:15   
N.SI
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Razlogov zakaj jaz ne bi ostala s takšnim tipom je več:

1. Nikoli ne bi ostala s tipom, ki mi s čimerkoli grozi.
2. Ni ob tebi in hčerki, ko ga potrebuješ.
3. Prijatelji imajo prednost pred družino.
4. Prevaral te je in pri tem ni pokazal nobenega obžalovanja.

Da bi ti pa vzel hčerko pa itak ni teorije. In kako bi sploh skrbel za njo, če ga ni nikoli doma. Takšni moški sploh ne vedo, kaj je to imet otroka 24 ur na dan.

Ampak točno to si mislim tudi jaz!!
Poberi svoje zadeve in pojdi... Nima smisla siliti se, zaupanje ne pride na silo in niti ne s tem, da nam kdo grozi... Pomisli vendar, kakšen je to tip človeka, ki mu je vseeno zate in hčerko, poli pa še grozi, da ti bo otroka vzel... Smo pa v državi, kjer v velikiiiii večiniii primerov otroke dobi mama, on pa bo moral plačevati preživnino...

A bolje ti je biti sama kot s takim človekom, ki si ga opisala.
Pa srečno!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.7.2008 15:30:58   
Teya*D.
Ah ja...
Ženske znamo naredit pravi cirkus včasih... Najin odnos se je krhal v prvi in drugi nosečnosti ampak to zaradi mojih hormonov ko mi je razpoloženje nihalo, da se nisem mogla zadrževat. Zdaj je vredu. No, saj se spreva itn ko nama kaj ne paše ali pride kak čudn dan drugače pa je ok. Pomenit sva se morala in se uskladit, drug drugega razumet...
Je pa res, da pri meni prevara pomeni konec tako kot pri njem in če bi mene prevaral grem vstran in otroci z mano pa če grozi ne vem s čem. Takrat bi izgubila zaupanje vanj, ki pa ga nebi več mogel popraviti ker bi bila vedno v skrbeh da je kje s katero drugo.

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.7.2008 21:00:20   
elizabeta p
Pa ne še enega otroka. Čimprej stran od tazga tipa.
Poskrbi za se in z otročka, njega pa pusti. Veliko sreče kakorkoli se boš odločila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?