Anonimen -> RE: kaj je narobe? (7.7.2008 12:50:47)
|
Nekaj zelo podobnega se je oziroma se še dogaja meni. Lahko bi rekla po dolgih letih iskanja sem našla parnerja, ki je popoln v vseh pogledih razen v spolnosti. Zelo teško se vzburi oziroma njegov "prijatelj" ne funkcionira kot bi moral. Sprva sem krivila sebe a kaj kmalu našla odgovor. Vem, da nisem kriva sama (kljub ne več rosnim letom in dvema najstnikoma sem še vedno privljačna, seksipilna. Tudi leta dobro skrivam). Zato sem na netu in v knjižnici poiskala kar nekaj literature predno sem zadevo načela s partnerjem. Poglej obstjajo različni vzroki ob psiholoških do zdravstvenih, ki vplivajo na moškost. Sama te zadeve ne bosta mogla rešit zato vama polagam na srce, da obiščeta osebnega zdravnika, le ta pa vaju bo napotil naprej k psihologu ali urologu. Le tako bosta lahko uživala v popolnosti partnerske intime. Obstaja pa še en problem. Kako partnerja prepričat, da ni edini, da je moškihi s podobno težavo veliko, da ni sramota poiskati zdravniško pomoč. Meni tega ni uspelo. Še vedno živim z njim in še bom, saj ga imam rada, kljub tej njegovi "pomanjkljivosti". Mu pa večkrat omenim, da se naj ujonači, da bom šla z njim in, da bova, ko rešiva to težavo v spolnosti še veliko bolj uživala kot sedaj, kajti tudi sedaj me na najrazličnejše načine (včasih tudi s pomočjo igračke) pripelje do orgazma.
|
|
|
|