Gina -> RE: Poškodovana steklovina očesa- lečejo "mušice" (9.7.2008 23:37:59)
|
Meni včasih odstopi steklovina. Takrat vidim milion muh, ali drugače rečeno, pol slike mi manjka, moram se zelo skoncentrirat, da vidim kaj sploh gledam in to za osnovne reči - jih pol manjka, čez celo sliko leta milione mrtvih peg, črnih točkic. Ful obupno grozen občutek. To zdravijo s kortikosteroidi in pri tem obstaja možnost, da ti bo šlo nazaj, ali pa da bo ostalo tako za vse večne čase. Jaz sem to imela že prej večkrat, samo nisem šla do zdravnika, dokler me ni že res enkrat panika prijela, ko se je to ponavljalo in ponavljalo. Najhujše je, ker ne veš, ali se bo umirilo ali ne. Ne vem če ti govoriš o tem ali o čem drugem. Ne spomnim se, d abi meni zdravnica govorila o nitastih tvorbah, mi je pa potrdila, da vidim ogromno pik, ker je bila steklovina čist narobe. Mi je pa takrat zdravnica rekla, da drugega zdravljenja kot kapljice za te reči ni, pa tudi to, da to ni nekaj tako nevarnega kot če bi bilo kaj z mrežnico ali roženico, ali čim drugim. Bi pa to bilo meni izredno moteče, če bi ostalo.
|
|
|
|