Minka Pobalinka -> Vrtec - katastrofa - prosim za mnenje (4.7.2008 8:40:46)
|
Vem, da tema sodi drugam, vendar bi v najkrajšem času rada dobila kar največ mnenj... potem pa naj jo moderatorji prestavijo. Hvala. Med poletnimi počitnicami je naš matični vrtec zaprt in Mark ( 2 leti in pol ) hodi v vrtev v sosednjo vas. Tam je bil že lani, pa je bilo vse ok, letos je šel prvič v začetku tega tedna. Prve tri dni je bilo vse ok, nobenega joka ali česa podobnega, super se je prilagodil.. Ko sem ga pripeljala je zakorakal v igralnico kot veliki... Včeraj pa sem prišla ponj po službi in ga najdem objokanega, varuška je povedala, da je cel dan presedel v kotu in klical mene in moža. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Ko sem ga spraševala kaj je narobe ni znal povedat, čez popoldne je bilo vse ok, zvečer pa, ko sva šla spat in sem mu rekla, da greva jutri zjutraj v vrtec, kako bo fino, kako se bo igral..pa spet huronski jok. Da ne gre... zjutraj je bilo vse ok, nobenega joka, rekel je da gre v vrtec, se sam oblekel in pripravil.. do vrat v igralnico vse ok, nasmejan in dobre volje.. potem pa konec. Ne vem kako naj reagiram, kaj naj naredim?? Možnosti drugega varstva nimamo, dopusta ne dobim niti pod razno, na bolniško ne morem kar tako... Kaj naj??? Do konca julija je dolga doba in nikakor nočem, da moj otrok trpi !
|
|
|
|