Spet... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Urša76 -> Spet... (25.2.2005 15:21:32)

wawa, :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

crknla skor...

bejbike moje, jaz vas počas zapuščam.

HVALA LEPA, DA STE ME PRENAŠALE (k sem tko zmedena), MI POMAGALE Z NASVETI, ČAKALE SKUPAJ Z MANO IN POČELE VSE, KAR POČNEJO PRIJATELJI EDEN ZA DRUGEGA.

HVALA,
U.

baguSka -> Spet... (25.2.2005 15:22:41)

Ja kam greš zdej... Kako bomo pa zvedle kakšen je odg.??????

wawa -> Spet... (25.2.2005 15:23:58)

Pa pa Uršika zala....javi se nam ko se boš lahko.....napiši kako je šlo....pa lep pozdravček!!!!

Če pa te zasneži ..... vemo kdo prihiti!!;)

baguSka -> Spet... (25.2.2005 15:26:08)

In spet čakamo...

Maximalno uživi!!

Urša76 -> Spet... (25.2.2005 19:34:06)

hello bejbe!

ja, na žalost mora na šihtu mal dlje ostat, tak da nimam pojma kaj bo...

mi je pa najina skupna frendica poslala sms, da je prej klical & sprašval če pol kasnej kam grejo (pa misl, da zato, k kino dans očitn odpade)

ma, nimam pojma. bomo vidli kaj bo zmučkal...

biba77 -> Spet... (25.2.2005 19:35:32)

Ne obupat, Urska. Saj bo poklical... Bosta pa sla kateri drugi dan v kino al pa kako bolj pozno predstavo gledat. Sluzba je pac sluzba...:zmeden:

Urša76 -> Spet... (25.2.2005 19:42:47)

ja, astra saj razumem.
saj po eni strani se mi je kar zdel da bo dans bolj švoh, ker ima pač tak šiht, da je tud/predvsem od vremena odvisn...

hvala astra za tolažbo...

ampak jaz sem vseen :(:((
saj ne jokam, sam žalostna sem.
k v bistvu ne vem a je to zihr to...
ma so me že tolkrat razočaral, da full težko sploh še kaj verjamem. tak, mislim, sama pri sebi. saj tipu pokimam, mislim si pa svoje... včasih pa prečekiram & če se izkaže kej "grdga" sam kenslam. k menim, da si vsak zasluži vedeti resnico, pa kakršna koli že je.

ma, sem spet zafilozofirala...

u glavnem: thanks

tinkamiška -> Spet... (25.2.2005 19:47:31)

Kaj si še kr v sližbi?

Veš kaj, če vama je namenjen se bo vse lepo poklapal, tud, če se bo dans zjalovil.

Pa naj te že uni enkrat domov spoustijo, kaj je zdej to:grrr:

Upam, da boš mela kej od večera dans:rozica:

Lp,
Tinka

Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]