|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: svašta
3.7.2008 22:33:12   
Anonimen
Doma ja. Pa pri mojmu tudi, pa pri sorodnikih/prijateljih tudi. V soli, v restavracijah itd. pa nikoli user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
3.7.2008 22:33:18   
pety78
O, to pa je zanimiva stvar za na pot, pa rečte kar čete. user posted image Stoje kakat je bolj težko, čepe 3 letniku pa po moje tudi, ker lahko hitro čmokne na rit. Da ga pa držiš v roki...auuuu, križ.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.7.2008 22:35:23   
pety78
Ampak za tak denar jo raje sama doma naredim.

Izrežem luknjo v škatlo za čevlje in dam not vrečko...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.7.2008 22:35:52   
April
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Vidiš, na to pa sploh nisem pomisla, če je ta zadeva stabilna?
Kaj pa če je otrok malo težji?

jah, za izvenserijske pa tud domač sekret ni dovolj trden. Tko je moji prijateljici en velik kolega wc dilo polomil. Tale premičen wc pa sigurno najmanj 20 kil zdrži, če že otrok ne izvaja nekih akrobacij gor.  Ko so pa enkrat že v šoli, pa tud lažje počakajo...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.7.2008 22:37:44   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Ampak za tak denar jo raje sama doma naredim.

Izrežem luknjo v škatlo za čevlje in dam not vrečko...user posted image user posted image user posted image

samo to ni pol tolk fensi.....pa ja ne bo tvoj otrok sral v škatlo za čevlje. PA ja de more imet gor medevdka Puja, da ga dodatno stimulira. Veš kako se pol lepo poserje....drek sploh ni več drek,. če kakca v ta sekretekuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.7.2008 22:38:15   
Naja30
No, da ti pa obisk dilo polomi user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.7.2008 22:40:58   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK
Torej....kaj vse prodajajouser posted image Pa hudiča, a folk res vse kupi, kar mu ponudijo??????

Ja, seveda kupijo. Ves drek. Dobesedno. Čez ene 14 dni bo obstajala še pojoča in čez 14 še taka, ki sama hodi za malčkom, pa vsaka bo 3 ojre dražja. Simpl.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.7.2008 22:41:15   
lojzika
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Ja no, asociacija je res super, tako kot je gor narisano.

Ampak, ce vasi malcki kakajo zunaj na travo - a poberete drek?

Jst vedno z robčkom poberem in vržem stran, razen če kje v kakšnem gozdu opravi.

Drugale bi glede na to kaj je gor narisano jaz mislila da je to za pse, ampak ker prodaja baby center je očitno za malčke, svešta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.7.2008 22:42:08   
CUKRČEK
no, sej pojoča kahla pa mislim da že obstaja. Koker sem jaz vidla sralne zadeveuser posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.7.2008 22:42:57   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika

Jst vedno z robčkom poberem in vržem stran, razen če kje v kakšnem gozdu opravi.

Drugale bi glede na to kaj je gor narisano jaz mislila da je to za pse, ampak ker prodaja baby center je očitno za malčke, svešta

Moj malček ni pes, kaka doma. A da malčki tudi v naravi kakajo? Ne morem verjet user posted image

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.7.2008 22:43:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

A da malčki tudi v naravi kakajo?

Da.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
3.7.2008 22:44:00   
ZARA

no, sej pojoča kahla pa mislim da že obstaja. Koker sem jaz vidla sralne zadeveuser posted image
No, evo. user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.7.2008 22:44:42   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: lojzika

Moj malček ni pes, kaka doma. A da malčki tudi v naravi kakajo? Ne morem verjet user posted image

si kar predstavljam tvojga malčka po 10-dnevnem dopustu v tujiniuser posted image Bogi sekret, ko pridete domovuser posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.7.2008 23:05:55   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

No, evo. user posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167570

evo ti jo....kolk fletkan drekc narediš ob spremstvu fanfaruser posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.7.2008 8:40:45   
Pobalami
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

O, to pa je zanimiva stvar za na pot, pa rečte kar čete. 

babe žabe user posted image .

treba je biti pragmatičen.
Jaz sem tole kupila. Razlaga: Tamal je ravnokar iz plenic in ko ga prime mora iti takoj. Gremo pa na počitnice in bomo tudi okoli hodil in tole je za vsak slučaj - je pa samo za kakanje, ker zalije lahko tudi kakšno stavbo, čeprav je sredi turističnega mesta.
Ta kahla je zložena čisto na malo. Z eno potezo se jo raztegne in rata zelo trden stolček notri je pa vrečka. Če se mogoče spomnite kako trdni so bili uni kartonasti stolčki za papeža.

To je pač za drek zbrat, pobrat, whatever in takrat ko so otroci ravno iz plenic zna biti nekaj časa res kot pri kužkih.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 40
4.7.2008 9:05:50   
petja
Men je pa to kul zadeva, ker smo se ravno odvadli od plenic in tamala ne more kakat, če jo jaz držim. In če se kam peljemo in reče kakat, moramo it takoj kakat, ker če ne spusti v hlačke, pač še ne zna zadržat. Zato bi taka zadeva meni prav prišla.

Lp, petja

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.7.2008 9:08:05   
Lepotica
Meni se pa ne zdi tole tako slabo. Veliko malčkov ne morejo iti kar v travo in jokajo, ker morajo tiščat. Ne vem zakaj tok tok zgražanja. Ah najbrž je treba popljuvat vsako stvar.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 42
4.7.2008 9:27:38   
Lepotica
Petja enako je pri mojem nečaku. In potem jokca in se boji kakat.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 43
4.7.2008 9:41:46   
Lianna

saj kakšne pametne zadeve pa ne pogruntajo. Naprimer senčnike za voziček za dvojčke. Vsi senčniki so ene dimenzije...majhni. In kako hudiča naj jaz pokrijem oba mulca v vozičkuuser posted image Če je brez vetra še gre, pa če mi onadva ne šaltata marele.....drgač pa obvezno enemu sveti. Da bi pa dve marelce imela, bi bila pa kot vesoljska postajauser posted image kot kak oddajnik. Evo, večjega senčnika pa ne pogruntajo.

Za usrat se je pa 100 in 1 pripomoček

Kaj pa tist senčnik sunny pen al neki takega. Zanč sem vidla, da ga je imela ena mamica na vozičku za dvojčka. Pa sta imela lepo senčko.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.7.2008 12:40:57   
glen
Kaj vse se nezmislijo samo da služijo jeure.
Samo po drugi strani pa pride nekaterim (tudi meni)prav ker moja tamala se pa nepokaka nikamor drugam kot v kahlo,niti trava,niti,.....
Cukrček s tabo se pa nestrinjam da če bi jo fajn zašraufalo da bi se tudi v travo.
Povem ti iz lastne izkušnje da otroci znajo fajn držat in moja je enkrat zaradi tega ker nismo imeli kahle s sabo bla zaprta pol še teden dniuser posted image

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.7.2008 13:31:24   
Anonimen
Za nas je pa ta zadeva super!
Ker imamo invalidnega otroka, fantka, in ker pač ne more stati, mu za na dolgo pot vedno kupim te "kahle"!
Ker če ga držim tako kot punčko, mu mišice ne "dovolijo", ga stisnejo in se ne more polulati.
Na tiste obcestne WC tak nastavek, ki ga ima naš otrok ne gre gor. Pa tudi več dela bi imela, da bi potem vse to počistila.

Je pa res, da če bi imela zdravega otroka, si tega najverjetneje ne bi omislila! Ali pačuser posted image

< Sporočilo je popravil kokakola -- 4.7.2008 13:38:45 >

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
4.7.2008 14:32:14   
Zamima
mogoče sem res čudna, ampak tole se mi ne zdi napačna zadeva user posted image .

Pobiranje kakcev (za živalmi, ljudmi): meni je pa to nekak,... hmm, saj ne vem kako naj se izrazim, bolje bi bilo pustit drek kjer je bil, itak se čez čas razgradi, če ga pobereš, sploh če je v bolj mehkem stanju ga ziher še kaj ostane,... in ko pogledaš, pa vidiš, da ni kakca, pa spustiš otroka, v resnici je bil pa malo pred tem tam kakec - pol pa otrok roke v usta user posted image user posted image , bolje, da vidi, da je kakec tam, se ga je lažje ognit - ne vem no,...

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
6.7.2008 18:33:38   
Duškica
Izgleda kot za kužke....user posted image

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 48
6.7.2008 18:43:57   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

mogoče sem res čudna, ampak tole se mi ne zdi napačna zadeva user posted image .

Pobiranje kakcev (za živalmi, ljudmi): meni je pa to nekak,... hmm, saj ne vem kako naj se izrazim, bolje bi bilo pustit drek kjer je bil, itak se čez čas razgradi, če ga pobereš, sploh če je v bolj mehkem stanju ga ziher še kaj ostane,... in ko pogledaš, pa vidiš, da ni kakca, pa spustiš otroka, v resnici je bil pa malo pred tem tam kakec - pol pa otrok roke v usta user posted image user posted image , bolje, da vidi, da je kakec tam, se ga je lažje ognit - ne vem no,...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 49
6.7.2008 18:46:15   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Pobiranje kakcev (za živalmi, ljudmi): meni je pa to nekak
,... hmm, saj ne vem kako naj se izrazim, bolje bi bilo pustit drek kjer je bil, itak se čez čas razgradi, če ga pobereš, sploh če je v bolj mehkem stanju ga ziher še kaj ostane,... in ko pogledaš, pa vidiš, da ni kakca, pa spustiš otroka, v resnici je bil pa malo pred tem tam kakec - pol pa otrok roke v usta user posted image user posted image , bolje, da vidi, da je kakec tam, se ga je lažje ognit - ne vem no,...

pejdi se sprehodit malo po mestih (predvsem npr. hmmmmm...Izoli) in boš videla, zakaj je to smiselno. Ko dame z maltežančki se na sprehod odpravijo in se glupe delajo, ko tamali sredi ceste klobasico naredi.....potem pa magari ti (ker ne vidiš,ali katerega drugega razloga) ali stopiš gor, ali pa še boljše, kar z vozičkom zapelješ čez user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?