mihi78 -> Maternični vrat (3.7.2008 20:32:12)
|
Pozdravček! Zanima me, če so vam G, kadarkoli po 20. tednu, preverjali dolžino materničnega vratu in če je katera v nosečnosti menjala ginekologa? Jaz sem bila danes malo presenečena, ko sem na pregledu vprašala, če bodo kaj merili. Pa je G odgovoril, da če nimam težav pol ni potrebno. Pol pa vprašam še, kako pa naj vem, če se kaj dogaja oz. če se krajša???? Pa je kar nekaj bluzil. Do sedaj sem imela G v bolnici ampak bom šla na naslednji pregled k zasebniku, ker mam dovolj tega, da me vsakič gleda nekdo drug, izbran G pa je vedno zaseden, odsoten, na dopustu, izobraževanju pa kaj vem kaj še vse. Nikakor nimam sreče z G - eden je bil dolgo na bolniški, drugi se je odselil, tretjega sploh ne vidim... Bom pač dvignila kartoteko in to je to oz. me zanima ali jo moram dvigniti sama ali se zdravnili dogovorijo - nekaj sem brala na netu in zasledila, da se pacientu ne daje kartoteke. Rada bi, da nosečnost vodi en G pa verjetno, da bom mela še kakega otroka. Če bi šlo zgolj za preventivne preglede na vsakih nekaj let, ne bi komplicirala. LP
|
|
|
|