|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:27:19   
wawa
O boga mami, pa bogi :angel:, ki je imel nemirno nočko, kaj je pa bilo narobe?

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:29:25   
Dadi
Dobro zjutro, tudi od nas...zamedenih Bohincev. Madonca sej nas bo čisto zasulo.:) Zdaj bi pa res lahko poletje mal pokukalo.Pa baje bo še naslednji teden tak mraz. (do -20 ponoči) Jest grem v Afriko.:morje:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:33:08   
Erdbeere
Dadi a ni lepo k je fulllllllll snegca....men je pa to fullllll lepo :pika:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:34:04   
dory
Men tud prou pase tale snegec...ceprav ze disi po pomladi se prileze :):)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:34:26   
Dadi
Ja sej je lepo...samo kar je preveč je pa preveč. Prej naj bi padu ne pa zdej....k bi mogli bit počasi že zvončki.:rozica::)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:35:51   
dory
Dadi..se dobro da je zdej...lani je bil sredi marca ce se ne motim..ko smo ga vsaj pr nas ze cist odpisal...men je cist prou,da je tale sneg ujel se zadnji rep...da bo pol pomlad tolk lepsa :)

Sicer pa tko al tko zivimo v narobe svetu...ni cudn,da se Zemlja zacenjat obracat v kontra smeri :)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:36:16   
Tinna
Dobro jutro punce! Ampak vi imate vsaj romantično vzdušje. Pri nas na Primorskem pa dež pada...joj kako to vreme vpliva na psiho človeka a.Mi smo vsi žalostni:((, ker danes ne gremo nič vn. Sonček kje si???

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:37:43   
Dadi
No ja to maš prav teja...boljš zdej kot aprila.....ja glede Zemlje pa...baje da jo je en tak pok v vesolju mal prerukal....mrbit je pa zato tako kot je.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:40:37   
india
Evo mene, sem že nazaj...iz trgovine,...tiste,ki nimate kruha, pri nas so sveže žemlje in makove na mizi:bravo::bravo::bravo::bravo:..

Jaz ga mam tudi čisto preko glave...tega snega:grrr::grrr::grrr:, sem danes za dobro jutro že noge v zrak molila ( padla sem, da ne bo pomote...:grrr::grrr::grrr:), rezultat: strgane kavbojke:((:((:((:((:((

Hočem pomlad!!!!!!!!!!!!!!!:miska:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:40:46   
dory
Ne ne Zemlje ne ruka pok v vesolju...ampak smo mi ljudje mal poknjeni,zato se nam pa mascuje :)-..lej kaj delamo:zmeden:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:42:35   
india
A, teja., zdaj boš pa rekla, dasmo sami krivi,ker tolko sneži????:zmeden::zmeden::)-:)-:)-:)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:43:11   
Dadi
Ja Miška a maš kakšno sirovo??? Jest bi to jedla. Mam pa sam navaden kruh...Drugače pa...maš še en razlog da greš po nove kavbojke.:)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:45:09   
india
Ne, imam samo makove, primorske žemlje in sir v hladilniku, pa lahko sčarava...

:(:(Ja, bodo kavbojke počakale na financministra, če bo kaj primaknu!:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:45:22   
wawa
Ti me kar zezi:grrr: s svežimi žemljami boš vidla, ti bom že vrnila;).....saj sem si jo sicer spekla v pečici, ampak ni bila dobra:(.....

Kaj se ti pritožuješ, boga rita na katero si priletela:)-:)-:)-da ne govorimo o hlačah:)-:)- pol se pa ti tlele nekaj jeziš.....mislim:)-:)-

ej a ste že vidle da zunaj sneži:)-:)-:)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:46:22   
india
wawa,.....:grrr::grrr::grrr::grrr:od kod si?????

Prihajam!!!!!!!!!!!!!!:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:46:36   
dory
Eh miska..to da snezi pa ja ni nec narobe :)...sej to mine..se mal pa bo pomlad tle..mormo bit optimisti ane:bravo:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:47:57   
Dadi
Ja ja Miška financ minister....naj se čim prej javi!!!A ne?!...no ideja ni slaba za une sirove.:)-:)-:)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:48:42   
Dadi
teja. ja vsega hudega je enkrat konec:)- Tudi snega.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   [Brisano sporočilo]
25.2.2005 8:48:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:50:20   
Dadi
ja bagi zdej bo lahko uno pela.....na rito na rito na rito se je vsedla.:)-:)- Joke miška, da nauš huda.;)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:52:01   
india
Bagi,ja noge sem potisnla proti soncu,zdaj mam pa pod kolenom dve grdi praski....ueeeeeeee:((:((:((:((:((:)-:)-:)-:)-....

Zdaj bom počasi začela na glas protestirat, ker je pa te groze preveč.
Danes še naj sneži,pol pa prosim,konec!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   [Brisano sporočilo]
25.2.2005 8:53:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:57:25   
india
Bagi, tebi je lahko, ko si si ponoči zajtrk domov prinesla! Jaz sem ga pa morala it kupit, ko ni blo nič doma!

Ne, nič nisem prepevala, le sanke sem lovila, ko sem jih morala Gaji v šolo peljat, gredo danes hribe ravnat:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:57:26   
wawa
Miska01 ne se jezit - to škodi lepi koži:)-:)-:)-:)-

do meeeennneee pa ne moreš ker se ceste ne vidi več:)-:)-:)-:)- ha ha ha ha šlik šlak :)-:)-:)-

Praske so pa lahko super povod da dragega pripraviš, da te s kremo za rane malo zmasira:bravo::bravo:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   DOBRO JUTRO
25.2.2005 8:58:29   
BUČKO
Kaj pa vem po moje luna ali pa je imel grde sanje ker je v spanju jokal pol se je pa zbudil.Tako je bilo parkrat.:rozica:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

avto moto
metalord666

ali zbirate avto moto?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!