DOBRO JUTRO (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

wawa -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:27:19)

O boga mami, pa bogi :angel:, ki je imel nemirno nočko, kaj je pa bilo narobe?

Dadi -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:29:25)

Dobro zjutro, tudi od nas...zamedenih Bohincev. Madonca sej nas bo čisto zasulo.:) Zdaj bi pa res lahko poletje mal pokukalo.Pa baje bo še naslednji teden tak mraz. (do -20 ponoči) Jest grem v Afriko.:morje:

Erdbeere -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:33:08)

Dadi a ni lepo k je fulllllllll snegca....men je pa to fullllll lepo :pika:

dory -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:34:04)

Men tud prou pase tale snegec...ceprav ze disi po pomladi se prileze :):)-

Dadi -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:34:26)

Ja sej je lepo...samo kar je preveč je pa preveč. Prej naj bi padu ne pa zdej....k bi mogli bit počasi že zvončki.:rozica::)

dory -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:35:51)

Dadi..se dobro da je zdej...lani je bil sredi marca ce se ne motim..ko smo ga vsaj pr nas ze cist odpisal...men je cist prou,da je tale sneg ujel se zadnji rep...da bo pol pomlad tolk lepsa :)

Sicer pa tko al tko zivimo v narobe svetu...ni cudn,da se Zemlja zacenjat obracat v kontra smeri :)

Tinna -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:36:16)

Dobro jutro punce! Ampak vi imate vsaj romantično vzdušje. Pri nas na Primorskem pa dež pada...joj kako to vreme vpliva na psiho človeka a.Mi smo vsi žalostni:((, ker danes ne gremo nič vn. Sonček kje si???

Dadi -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:37:43)

No ja to maš prav teja...boljš zdej kot aprila.....ja glede Zemlje pa...baje da jo je en tak pok v vesolju mal prerukal....mrbit je pa zato tako kot je.

india -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:40:37)

Evo mene, sem že nazaj...iz trgovine,...tiste,ki nimate kruha, pri nas so sveže žemlje in makove na mizi:bravo::bravo::bravo::bravo:..

Jaz ga mam tudi čisto preko glave...tega snega:grrr::grrr::grrr:, sem danes za dobro jutro že noge v zrak molila ( padla sem, da ne bo pomote...:grrr::grrr::grrr:), rezultat: strgane kavbojke:((:((:((:((:((

Hočem pomlad!!!!!!!!!!!!!!!:miska:

dory -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:40:46)

Ne ne Zemlje ne ruka pok v vesolju...ampak smo mi ljudje mal poknjeni,zato se nam pa mascuje :)-..lej kaj delamo:zmeden:

india -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:42:35)

A, teja., zdaj boš pa rekla, dasmo sami krivi,ker tolko sneži????:zmeden::zmeden::)-:)-:)-:)-

Dadi -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:43:11)

Ja Miška a maš kakšno sirovo??? Jest bi to jedla. Mam pa sam navaden kruh...Drugače pa...maš še en razlog da greš po nove kavbojke.:)-

india -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:45:09)

Ne, imam samo makove, primorske žemlje in sir v hladilniku, pa lahko sčarava...

:(:(Ja, bodo kavbojke počakale na financministra, če bo kaj primaknu!:zmeden::zmeden::zmeden:

wawa -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:45:22)

Ti me kar zezi:grrr: s svežimi žemljami boš vidla, ti bom že vrnila;).....saj sem si jo sicer spekla v pečici, ampak ni bila dobra:(.....

Kaj se ti pritožuješ, boga rita na katero si priletela:)-:)-:)-da ne govorimo o hlačah:)-:)- pol se pa ti tlele nekaj jeziš.....mislim:)-:)-

ej a ste že vidle da zunaj sneži:)-:)-:)-

india -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:46:22)

wawa,.....:grrr::grrr::grrr::grrr:od kod si?????

Prihajam!!!!!!!!!!!!!!:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

dory -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:46:36)

Eh miska..to da snezi pa ja ni nec narobe :)...sej to mine..se mal pa bo pomlad tle..mormo bit optimisti ane:bravo:

Dadi -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:47:57)

Ja ja Miška financ minister....naj se čim prej javi!!!A ne?!...no ideja ni slaba za une sirove.:)-:)-:)-

Dadi -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:48:42)

teja. ja vsega hudega je enkrat konec:)- Tudi snega.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.2.2005 8:48:57)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Dadi -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:50:20)

ja bagi zdej bo lahko uno pela.....na rito na rito na rito se je vsedla.:)-:)- Joke miška, da nauš huda.;)

india -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:52:01)

Bagi,ja noge sem potisnla proti soncu,zdaj mam pa pod kolenom dve grdi praski....ueeeeeeee:((:((:((:((:((:)-:)-:)-:)-....

Zdaj bom počasi začela na glas protestirat, ker je pa te groze preveč.
Danes še naj sneži,pol pa prosim,konec!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.2.2005 8:53:54)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

india -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:57:25)

Bagi, tebi je lahko, ko si si ponoči zajtrk domov prinesla! Jaz sem ga pa morala it kupit, ko ni blo nič doma!

Ne, nič nisem prepevala, le sanke sem lovila, ko sem jih morala Gaji v šolo peljat, gredo danes hribe ravnat:)-:)-:)-:)-

wawa -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:57:26)

Miska01 ne se jezit - to škodi lepi koži:)-:)-:)-:)-

do meeeennneee pa ne moreš ker se ceste ne vidi več:)-:)-:)-:)- ha ha ha ha šlik šlak :)-:)-:)-

Praske so pa lahko super povod da dragega pripraviš, da te s kremo za rane malo zmasira:bravo::bravo:

BUČKO -> DOBRO JUTRO (25.2.2005 8:58:29)

Kaj pa vem po moje luna ali pa je imel grde sanje ker je v spanju jokal pol se je pa zbudil.Tako je bilo parkrat.:rozica:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>