Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 22:28:54
|
|
|
|
taja27
|
bi komentirala ... pa ne morem ... pišem in brišem ... nikar prilivat olja na ogenj s 'pametnimi' komentarji. res ne.
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 5.7.2008 11:42:35
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Iskreno sožalje svojcem in bližnjim
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 5.7.2008 16:46:18
|
|
|
|
valči
|
Zelo mi je hudo in žal,da se je to moralo zgoditi.Kruta usoda. In sožalje vsem,ki so jih imeli radi Kako se življenje hitro konča
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 5.7.2008 20:55:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica Jaz samo srčno upam, da ni bil zraven moj bivši fant, sicer zaposlen v Krškem. Žal ni odpisal. Pregledala sm slike, in mislim, da ga ni bilo zraven. Vsaj upam. Zdaj čakam še na Volgo, da 100% preveri!
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 5.7.2008 21:20:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica Jaz samo srčno upam, da ni bil zraven moj bivši fant, sicer zaposlen v Krškem. Žal ni odpisal. Pregledala sm slike, in mislim, da ga ni bilo zraven. Vsaj upam. Zdaj čakam še na Volgo, da 100% preveri! Ooo, hvala ti bogec- ni ga bilo zraven. Zdaj se počutim deset kil lažjo(psiha!). Me je Vloga odrešla. Privoščim mu le dobro, pa čeprav nisma več skupaj!
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 5.7.2008 21:31:10
|
|
|
|
Blejka26
|
tole je res pretreslo celo slovenijo..verjamem,da se še dolgo to ne bo poleglo..žal.Sožalje vsem svojcem ki so izgubili najbližje..
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 5.7.2008 21:33:18
|
|
|
|
blue sky
|
Žalostno . Iskreno sožalje vsem žalujočim .
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 5.7.2008 21:51:30
|
|
|
|
benika
|
Katastrofa Sožalje vsem prizadetim
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 5.7.2008 22:06:07
|
|
|
|
bibolina
|
našli 9. truplo...
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 6.7.2008 9:34:33
|
|
|
|
študentka Mici
|
Men je tud tole zelo grozno, saj sem poznala večino ljudi. Nekatere izmed njih tudi osebno, ravno tako tudi njihove družine. Uboge žene, ki so ostale same, z otroci, in velikooooooooo skrbmiiiiiiiiiii. Ubogi otroci, nekateri izmed njih ne bodo nikoli poznali svojih staršev, saj so še premajhni. Spomninjali se jih bodo le iz slik in obisov svojih domačih.
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 6.7.2008 9:59:53
|
|
|
|
amaya
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 6.7.2008 14:16:36
|
|
|
|
KBM
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 6.7.2008 17:38:49
|
|
|
|
issa
|
meni tudi ne!
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 7.7.2008 14:33:32
|
|
|
|
alenkica
|
Ali mogoče veste, če je ženski, ki je bila na TV res umrl že tretji otrok? Ali je le preživel? Tako se mi je smilila, ko sem jo vidla, da sem jokala kot dež. Res je boga!
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 7.7.2008 15:27:43
|
|
|
|
tina a
|
Preživela je edino žena od pokojnega sevniškega župana.
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 7.7.2008 15:41:46
|
|
|
|
karmy
|
sem brala na 24ur, in sem tudi brala da so jih opozarjali naj ne gredo tja, ker je zelo nevarno. Neumno se mi tudi zdi da niso imeli rešilnih jopičev, in po informacijah od izvedencev, smo tudi ugotovili da niso imeli nikakršne možnosti preživetja...Žena od župana, se mi zdi, imela neverjetno srečo... kako je pa preživela? a so jo iz vode potegnili... vseeno sožalje vsem svojcem, to morajo biti zelo težki dnevi za njih...
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 7.7.2008 16:44:13
|
|
|
|
ninataja
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy kako je pa preživela? a so jo iz vode potegnili... Pravijo naj bi ji pomagalo to, da je bila prva v čolnu ko so se spustili čez jez in naj bi jo odneslo stran od jedra požiralnika, poleg tega je bila oblečena v kopalke v katerih je lažje zaplavala, kot pa če bi imela na sebi hlače in majco. Iz vode jo je potegnil tretji čoln, ki je jez prečkal po kopnem in se nato vrnil v vodo. Potegnili so še 2 osebe iz vode, samo nista preživele. Od ostalih so pa videli samo roke ko so jih stegovali tik ob jezu, samo se niso upali tja, ker bi potem še njih potegnilo not.
< Sporočilo je popravil ninataja -- 7.7.2008 16:48:18 >
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 7.7.2008 20:18:22
|
|
|
|
amaya
|
groznoooooooo......
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 7.7.2008 20:21:04
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninataja IZVIRNO SPOROČILO: karmy kako je pa preživela? a so jo iz vode potegnili... Pravijo naj bi ji pomagalo to, da je bila prva v čolnu ko so se spustili čez jez in naj bi jo odneslo stran od jedra požiralnika, poleg tega je bila oblečena v kopalke v katerih je lažje zaplavala, kot pa če bi imela na sebi hlače in majco. To pa močno dvomim, da je bila žena oblečena v kopalke na protokolarni zadevi
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 7.7.2008 20:21:38
|
|
|
|
Annny
|
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 7.7.2008 20:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ninataja IZVIRNO SPOROČILO: karmy kako je pa preživela? a so jo iz vode potegnili... Pravijo naj bi ji pomagalo to, da je bila prva v čolnu ko so se spustili čez jez in naj bi jo odneslo stran od jedra požiralnika, poleg tega je bila oblečena v kopalke v katerih je lažje zaplavala, kot pa če bi imela na sebi hlače in majco. To pa močno dvomim, da je bila žena oblečena v kopalke na protokolarni zadevi Sej ni bila ravno protokolarna zadeva tole. Je pa res bilo videti v čolnu eno žensko v zgornjem delu kopalk, na tistem posnetku RTVS, ko so jih slučajno posneli tik preden so se spustili čez tisto brzico. Sem pa ravnokar prebrala, da bodo Sevniškega župana pokopali ravno na njegov 48. rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 7.7.2008 20:30:15
|
|
|
|
pikecpokec
|
To pa močno dvomim, da je bila žena oblečena v kopalke na protokolarni zadevi Je bila. To ni bila protokolarna zadeva, zato ni zahtevala posebnega ''dress code''. Če pogledaš tiste zadnje posnetke, je bila to tista gospa, ki je v enem od čolnov sedela čisto spredaj, oblečene pa je imela črne kopalke.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?