Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 9:55:24
smrka
koliko zivljenj je vceraj ugasnilo.... res zalostno!! Kdo je kriv, kdo nepremisljenj bil pri tem je tesko sodit.... naj pocivajo v miru, svojcem pa iskreno sozalje
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 10:08:20
Nalini
ISKRENE SOŽALJE VSEM PRIZADETIM.
Ampak, nepremišljena poteza od tako pomembnih ljudi. In koliko ljudi zdaj trpi na račun te nepremišljenosti in neodgovornosti. Žal mi je za vse umrle in svojce. Vendar za ta podvig res ni opravičila. Kdor pozna ta del,.... in Savo .... in bližino hidroelektrarn,...... Zgrožena sem. Saj vem, da je žalostno,...samo ob hudih prometnih nesrečah vedno krivimo povzročitelja,.... predvsem, če je vozil pod vplivom alkohola itd..... tako, da mislim, da je tudi tu nekdo ZELo kriv. Brez olepšavanja zadev.
< Sporočilo je popravil Nalini -- 4.7.2008 10:22:38 >
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 10:25:27
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: m76
Tak komentar ob dogodku v HE Blanca lahko pričakuješ samo od politika:
"Očitno se niso resno pripravili. Šlo je zagotovo za človeško napako"
Andrej Vizjak
Jaz se pa popolnoma strinjam z njim. Le kaj so pa pričakovali?
Me pa čudi, da nihče ne obsoja tega nepremišljenega dejanja. Ob prometni nesreči, kjer pa nekdo umre pa voznika povzročitelja (po možnosti zaradi alkohola in prevelike hitrosti) pa malo ne linčamo. ja, merila so vedno zelo različna.
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 11:29:22
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: m76
Tak komentar ob dogodku v HE Blanca lahko pričakuješ samo od politika:
"Očitno se niso resno pripravili. Šlo je zagotovo za človeško napako"
Andrej Vizjak
Jaz se pa popolnoma strinjam z njim. Le kaj so pa pričakovali?
Me pa čudi, da nihče ne obsoja tega nepremišljenega dejanja. Ob prometni nesreči, kjer pa nekdo umre pa voznika povzročitelja (po možnosti zaradi alkohola in prevelike hitrosti) pa malo ne linčamo. ja, merila so vedno zelo različna.
Se strinjam. Žalostna, neumna, brezvezna smrt, posledica nepremišljenega dejanja.
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 11:53:32
oka
grozljivo. Ubogi svojci in prijatelji, ne morem si predstavljati kaj preživljajo v teh trenutkih, sploh svojci tistih, ki jih še niso našli. Grozljiva je izpoved mame, ki je izgubila še zadnjega od treh otrok, grozljivo je, da so otroci ostali brez mame, očeta... sploh ne najdem primernih besed...
< Sporočilo je popravil oka -- 4.7.2008 11:55:11 >
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 12:03:48
Maxica
Ne vem, zakaj sem mislila, da so bili v takih gumijastih čolnih kot za rafting. Pol pa vidim, da so bili v takih zelenih kanujih al kaj??? Res velika tragedija.
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 13:10:34
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini
ISKRENE SOŽALJE VSEM PRIZADETIM.
Ampak, nepremišljena poteza od tako pomembnih ljudi. In koliko ljudi zdaj trpi na račun te nepremišljenosti in neodgovornosti. Žal mi je za vse umrle in svojce. Vendar za ta podvig res ni opravičila. Kdor pozna ta del,.... in Savo .... in bližino hidroelektrarn,...... Zgrožena sem. Saj vem, da je žalostno,...samo ob hudih prometnih nesrečah vedno krivimo povzročitelja,.... predvsem, če je vozil pod vplivom alkohola itd..... tako, da mislim, da je tudi tu nekdo ZELo kriv. Brez olepšavanja zadev.
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 13:17:49
dory
Skor ne razumem, da se ljudje niso pozanimali prej,koliko je kaj varno..res nepremišljena poteza,ki je terjala preveč življenj in povzročilo ogromno trpljenja in solz...grozno res..
Pri takšnih sifonih ne pomaga nič...res ne razumem,kako da so se šli tak nespametni podvig...
Njim, ki jim je bila usodna reka, ni več hudega. Trpljenje je sedaj ostalo na dušah vseh, ki so jim bili blizu. Kdo je kriv, se mi v tem trenutku ne zdi primerno razpravljati. Življenje je polno napak. In vsi, ki so sedaj nekoga izgubili, enako boleče preživljajo te trenutke.