če boli grlo (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

s1 -> če boli grlo (25.2.2005 7:04:21)

kaj svetujete pri bolečem grlu, naj povem, da polno dojim, kak med in limone ne pridejo v poštev, ker so preveč alergene. grlo pa me boli (bolj bezgevke), ne pa peče.

ali katera ve za kakšne zeliščne tabletke ali kaj podobnega, žajbelj menda preprečuje nastajanje mleka.

hvala.

S78 -> če boli grlo (25.2.2005 7:29:47)

Dobro jutro!

Evo en mali namig! Pa to ni hec ampak zelo pomaga če si daš na grlo domače žganje (šnops). Namoči robček z žganjem, si ga daj na grlo in zavij z ruto.
Meni vedno 100% pomaga.
Sem ravno imela virozo in me je grlo bolelo za popiz..... tko da že nisem več vedela kaj naj pa sem se spomnila na mojo babico da je vedno tako delala in res deluje. Poskusi in povej če ti je pomagalo.

Lep dan še naprej!

puri -> če boli grlo (25.2.2005 8:04:54)

A tut če samo grgraš žajbel, preprečuje nastajanje mleka:zmeden:,...pomojem da to ne!

sena -> če boli grlo (25.2.2005 8:20:49)

Poskusi pastile islandskega lišaja. Ne vem, kako se imenujejo, a v lekarni bodo že vedeli. So črne barve. Ne vem, če so meni pregnale kašelj ravno pastile, vseklakor pa so mi blažile. Sploh ponoči, ko sem se skoraj zadrgnila. Takrat mi paše, če si dam v usta kak bonbon ali pastile.

LP in preženite kašelj.:rozica:

p&b -> če boli grlo (25.2.2005 8:40:58)

imenuje se ISLA-mint(pri suhem kaslju in hripavosti),vodni izvlecekislandskega lisaja.
LP

.ču -> če boli grlo (25.2.2005 9:54:45)

Pastile GRANOBIL:)

Stran: [1]