|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a ste vse pobegnile???
25.2.2005 8:54:31   
wawa
Tako se govori, sigurno bo danes prinesel le potrditev CB....

Ja saj res Astra, a ti bo kaj dolgčas?

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   a ste vse pobegnile???
25.2.2005 8:56:56   
emaa
jaz sem lačna pa se mi ne da do trgovine, preveč snega;)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   a ste vse pobegnile???
25.2.2005 8:58:04   
TANTRA
Punce, tale sneg je prav romantičen...seveda če si doma...Zvečer prižgemo svečke, se stiskamo na toplem in opazujemo ples snežink....:bravo:::bravo::bravo::angel:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   a ste vse pobegnile???
25.2.2005 9:03:41   
emaa
romantiko se bomo šli tko al pa tko, pa še psa bom peljala na sprehod popoldne z možem, se bomo mal kepal, psički bosta pa uživali:bravo:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   a ste vse pobegnile???
25.2.2005 9:07:27   
biba77
Hvala za lepe zelje. Pogresala pa vas sploh ne bom... Ker bom delala tudi tam na racunalniku in bo RR backgroud. :)-:)-:)-
Ne morete se me resit tak, da me posljete 350 km proc od doma. :)-:)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   a ste vse pobegnile???
25.2.2005 9:15:02   
wawa
:)-oglašala pa povedala kako je gor

A vam nekaj povem, M ne čakam 6.3 torej če je ne bo bom dela tes nekje 11.3, moj dragi je pa na službeni poti od 7.3 pa do 15.3.....se sedaj resno pogajava, pravi da nesmem narediti testa dokler ne pride domov:)-:)-:)-:)-:)- ha ha je to en vic al kaj:)-:)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   a ste vse pobegnile???
25.2.2005 9:16:33   
wawa
:)-Uf nekaj je šlo narobe prvi del se mi je zbrisal:

:)-:)-Astra pa smo ble že tok vasele da se te bomo znebile:)-:)-:)-:)-

ne resno ful lepo da se nam boš.....(prejšen)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   a ste vse pobegnile???
25.2.2005 9:21:51   
biba77
Saj sem vedla. :((:(( sploh me ne marate... :((:((:((:(( Samo prijazne ste do mene, da nimate slabe vesti... :((:(( Jaz pa sem vas tako vzljubila... :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
Buuuu-huuuuuuuuu... :((:((:((:((

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   a ste vse pobegnile???
25.2.2005 9:24:50   
TANTRA
O, Astra fajn, boš poročala iz daljave kaj dogaja :bravo::bravo::love::love:.... kako bo pa dragi to prenesel??????????????????:((:((:((
Wawa , potolaži ga, da mu lahko +++++ pošlješ po MMS ....:)-:)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   a ste vse pobegnile???
25.2.2005 9:28:55   
wawa
Astra ne :((:((:((:(( bolj bo to tvoj dragi ko bo sam, pa me ko boš tako daleč, tako da ti ne smeš:((:((

Saj sem mu rekla, da mu bom fotko na mejl poslala, pol je bil šele zmešan....:)-:)-:)-:)-, pa tudi za to ni bil da mu pač povem ko pride domov.....:)-:)-:)-

Tok je zmešan da me kar malo skrbi, več o tem razmišlja kot jaz, pa mu skoz pravim naj neha,ker bo pol preveč razočaran.....a kaj ko mu ne zaleže:)-:zmeden2::)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   a ste vse pobegnile???
25.2.2005 9:32:57   
biba77
Zakaj pa bo moj :love: jokal? Saj ne bo sam: imel bo najino :kuza: in moje starse in njegove in brata in vso vesoljno druzbo, ki ga ze zdaj obkroza.

Wawa, ti lepo naredi test po svojem planu, potem pa postudiraj, kako mu prenesti novicko. Gre dalec v tujino? :zmeden2:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   a ste vse pobegnile???
25.2.2005 9:36:57   
wawa
Ja dobesedno na drugi konec sveta:(( - v Brazilijo!

No pa saj sem že navajena, žal je takšna njegova služba, jaz bom saj doma-v najinem domku, ampak on bo pa na toplem:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   a ste vse pobegnile???
25.2.2005 9:41:11   
biba77
Hmmm, :( potem ga se z obiskom presenetit ne mores. Skoda...

Jaz drzim pesti, da vama je uspelo in da bos dovolj pocakala s testom. :):)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   a ste vse pobegnile???
25.2.2005 9:43:51   
TANTRA
Brazilija???? Uuu, gre pa daleč.. A veliko potuje??? Kaj pa potem ko bo pikica????:duda::duda::duda:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   a ste vse pobegnile???
25.2.2005 9:43:53   
wawa
Ma saj sem rekla jaz se sploh ne obremenjujem, če bo bo drugače pa naslednji mesec vač sreče, saj nebo mel:angel: novemdra rojstni dan, ko jih ima takrat že pol naše familije:)- (2,3,4,6,10,15:)-:)-:)-:)-)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   a ste vse pobegnile???
25.2.2005 9:48:46   
wawa
Ups sory Tantra sem spregledala, ma potuje nekako takole, spomladi ga ni vse skupaj ene 3 tedne (Kitajska, Indija, Brazilija, ....)pa jesen ene 3 tedne, tako da tok fulll to tudi ni....sam je pa dolgčas:(

Bi seveda raje vidla da bi bil doma, ampak tok bom pa že zdržala, je pa sam rekel da bo probal zmaljšat, ker mu je škod da bi zamuju svojega otročička:)

Čepav je pomoje fulll smotan ko si sam z otrokom, pa če si zmatran....kako to gre a kera ve?

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   a ste vse pobegnile???
25.2.2005 10:02:44   
chips
Pri nas imamo tudi skoraj vsi novemv+bra rojstni dan!!
Jaz 15.11.
Brat27.11
Mami 12.11.
Edino naš ata ima maja,moj fant pa decembra
smo vsi bolj zimski

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   a ste vse pobegnile???
25.2.2005 10:04:11   
chips
Wawa bodo pa babice pomagale ,a ne?Zakaj pa so potem babice???:)-:)-:)-:)-
Mali šale!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.