jer.za. -> RE: Februarčki in februarčice 2006-II del (4.5.2011 7:42:35)
|
Hej, hej, me še poznate[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Danes sem prižgala računalnik prav z namenom, da pridem malo na ringarajo[sm=smiley1.gif]. Smo bili sicer med prazniki doma, ampak se zgodi, da zadnje čase po več dni ne prižgem računalnika. Na polno uživamo zunaj, če ne drugje pa pred hišo. Prazniki in naši skupni dnevi so minili čisto prehitro, sedaj smo pa nazaj v realnosti do glavnega dopusta(ooo, kje je šele avgust[sm=smiley13.gif]). Med počistnicami sta bili mali 4 dni z mojima staršema v Zrečah....in tukaj moram Pohvalit Jerco z veliko črko, je bilo čisto brez problema, nič joka, je zelo uživala, ko sva prišla ponju je celo rekla zakaj jo ne pustiva še eno noč, pa da na morje bo šla z atom in mamo za 10 noči[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]. Frajlica moja...Očitno je v dobrem letu, kolikor ni nikjer bila sama brez naju, res veliko pridobila na samozavesti, pa seveda je odrasla medtem, in pomojem se to tudi pozna, da ni več strahu pred tem da gre kam brez mene. Sem imela pa obratno jaz krizo, ko ju toliko časa ni bilo...čeprav sva bila z možem zelo malo doma(oba v službah, prost dan cel dan shoppingiranja v avstriji), me je bila groza tišine, ki je bila doma. Nobenega otroškega smeha, nobenega vpitja, vriskanja, nobenega dela, ....joj grozen feellig je bil. Saj paše kakšen dan, več pa že ne. Tako da poleti pomojem prav za dolgo ne bosta šli brez mene na morje...sem smotana a ne....[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]? Jerca....tako zelo na hitro odrašča, da me je groza. Ponoči ne lula več v posteljo(mogoče se zgodi 1x mesec)[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], po novem nole dol z rolarjev, tudi po dve uri rola in še ji ni dovolj, potem pa je še eno uro na kolesu, pa še eno uro se podi po dvorišču, pa zvečer še ni utrujena[sm=zmeden.gif] Ne vem od kje ti naši otročki črpajo energijo[sm=zmeden.gif]. Zelo rada tudi pomaga kar jo prosimo, sama vpraša za pomoč. Zala... je pa itak že čisto samostojna, lepo sama skrbi za šolske obveznosti, obožuje hribe(med počitnicami je bila spet nekje visoko, nekje pod Triglavom z bratrancem in strice, izrazila je željo da bi šla na Triglav poleti. Tako da vsi komaj čakamo tople poletne dni, ko bomo lahko osvajali tudi malo višje vrhove. To bi bilo to na kratko. Če povzamem, smo razpeti med šolo/službo/ in domačim dvoriščem, zvečer nas pričaka postelja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Če katero zanima, imajo od včeraj spet pri najboljšem sosedu tefalove posode s snemljivim ročajem zelo ugodno. Nama se super obnesejo, in sva si spet nekaj zaloge naredila. Srečanje, a potem velja za 13.5.? Kdaj se dobimo, ob 20.00? Komaj čakam spet na naš čvek. Pa sobota je potem in prost dan, se nobeni ne bo domov mudilo. Sazi, Tinkatonka, Bonnie, Ursa_p, Sarazan,.....kjeeeeeeeee steeeeeeeee vseeeeeeeeee? Kave ni več, zdej pa šibam odtečt en krog.
|
|
|
|