sazi -> RE: Februarčki in februarčice 2006-II del (2.9.2010 11:16:53)
|
Res super, da ste bili tako zadovoljni s 1. šolskim dnem. Pri moji sestri je bilo tudi veselo in so bili tudi vsi navdušeni. POtem sem klicala pa še 2 prijateljici, ki imata prvošolčka in jaz veselo "kako ste?" Ona pa (ne zajedljivo, saj je vedela, da ne morem vedeti in da kličem ker sem mislila, da so veselo), da je ona ravno iz bolnice z ene nenapovedane in urgentne operacije, mali pa da je prvi dan šole domov prišel z visoko vročino.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Eni imajo pa res smolo. Bonnie_, ja vem kako je, ko bi imel najraje en klon, da bi oba otroka imela tebe celo. ,Žal ne gre. No, pa je zdaj že precej bolje. Kaj tudi že sama skupaj počneta, je pa Zarja precej bolj samostojna kot Lev. Se sama zaigra, kar je pri Levu zelo redko oz. traja zelo kratek čas. Pa operacijo želim uspešno. Pa če nisem preveč vsiljiva me zanima, a to celo kožico odrežejo ali kako drugače rešijo zadevo? Me namreč skrbi, da bo pri nas potrebno kaj podobnega. Včeraj sva bili z Zarjo na sistematskem. Vse, kar naj bi obvladala pri svoji starosti ji gre zelo dobro. Ima 80 cm in 11kg. Mi je bilo pa ful hecno, ko me je vprašala, če brcne žogo - pa Zarja res ful dobro brca. Sem se skušala spomnit, če me je to vprašala pri Levu (pa sem ugotovila, da zagotovo ne) - najbrž sploh ni vprašala, če pa pri 18ih mesecih še niti hodil ni - potem ni brcal- itak[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. No, ampak zdaj pa brca, pa super nacilja. Najbolje, da ga kar k sosedu, ki je nogometni trener in bivši reprezentant usmerim - njegov sinko že od plenic ves čas nekaj brca. No, pa cepili so Zarjo (tisto, kar bi morali pri enem letu). Kako je bila užaljena, ker smo jo na trdo prijeli. Pa se je kar hitro potolažila. V vrtcu je danes Zarja sept usta na dol obrnila in začela nabirat, potem sem pa šla. Slišala je nisem, tako da upam, da je bila v redu. Tudi včeraj ej bilo menda vse v redu. Samo navadit se mora. Jo bomo pa žal zdaj sept malo zmešali z dopustom in bo potem najbrž spet manjša kriza. Lev je pa bp. Glede dopusta - no, vseeno upam na kopanje. Če je šlo v Bojinjskem jezeru, bo šlo tudi v morju. Zarja se itak ne kopa (upam, da se bo zdaj vsaj igrala v vodi, tako kot v Bohinju in je ne bo tako strah morja) - Je tam vse bolj v zalivu in ne zgled atako ogromno morje kot v Izoli. No, bomo videli. Lev bo pa v neoprenu. Se super obnese. Ko pride iz vode in ga slečemo, je spodaj takorekoč suh in topel. Res super stvar. Če tinkatonka še kaj prebere tole - ti želim vso srečo. Mislim nate. Je včeraj prišel en SMS (sem pomislila nate), pa je rodila punca od kolega 2. otročka - tudi lepo. Povsod je polno dojenčkov. Lp vsem
|
|
|
|