tinkatonka -> RE: Februarčki in februarčice 2006-II del (6.7.2010 21:51:26)
|
Hej! I am back......krasno je bilo. Plavati z bušijem je res prijetno. Bilo nam je vroče, a smo tisti najhujši del vročine od 12h do 16h bili pri prikolici in se je dalo zdržat. Anej je res užival, jaz sem se naplavala. Je pa A. staknil kr nekaj poškodb: ožuljen na 4-ih koncih, ježek v nogici, glava razbita, ko je imel bližnje srečanje z betonom, razbita ustnica, alergija na sonce, ma dobr, da smo živi in zdravi prišli domov. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Je tud mož trikrat ježa pohodil, pa ne da je bilo tok ježkov, ampak smo pač bolj štorasta familija. No z mano HB ni bilo nič.....je bilo pestro par dni pred odhodom na morje.........v petek zvečer namreč, ko sva se spravljala spat, sem zakrvavela. Čist šokirana, ker je bila sluz in sveža kri. Je pa res da mi je trebuh tudi otrdeval, nisem niti za sekundo pošiljala, ampak šla v P, raje se mirna in da rečejo, da je vse OK, kot da pa čakam doma kaj bo. In pridem ob polnoči tja, seveda me prednostno vzamejo, kljub temu da so bile v čakalnice tri , ki jim je odtekala voda in so imele popadke (luna dela svoje ). No po pregledu babica ugotovi, da je res krvava sluz in da je "vložjivo za vrh prsta", kliče dr v porodno in rečejo, da naj me pošlje gor. Jaz se tam kr , da nočem it rodit, ker je čist prezgodaj (30 teden), me je tam mirila, da to nujno ne pomeni tudi porod, ampak da me morajo opazovati. Potem me pošljejo na britje, HB klistir ne dajo, kar je bil že en dober znak,da mogoče pa le ne bom rodila. Tak da sem pristala v porodni sobi, kjer sem bila non stop priključena na CTG, ki je bil super, malega je sicer ful nerviral in je non stop brcal v to napravo. Okrog pol petih so mi naredili UZ, kjer ugotovijo, da krvavitve v maternici ni, tačas se je tudi ustavila krvavitev, da je dete na glavi , a da ima toliko vode, da bo zihr še plaval (mi je na morju zihr saj 3× položaj zamenjal, ker me je fajn zabolelo in spet so bile brce na drugi strani). Ker sem bila tok happy, da je vse OK , mi je bilo vseeno tud če se zagovori kaj za spol, ampak se ni, to je bilo itak postranskega pomena. Tak da sem še vedno kinder suprise . No naj povem, da v teh 4h urah porodne sobe so zraven mene v sosednjih sobah vsaj 3 rodile, sem slišala zadnje pritiske in jok dojenčkov. No potem me pošljejo na oddelek, kjer sem se HB malo naspala, tam ostala do nedelje, krvavitve več ni bilo, CTG-ji lepi. V nedeljo je bil dežuren Pušenjak, mi naredi UZ mat. vratu, reče: MV je dolg, kot bi primorec rekel, da je dolg ponedeljek brez denarja , in me odpusti domov, jaz pa piči miško na morje. Tista vložjivost za vrh prsta, pa naj ne bi bila kritična. Imamo pa prepoved , ampak se malo drugače znajdemo, pa je tud čist fajn. Samo je hudič, če veš da ne smeš, ti bi pa tooooooook, da se ti meša. bonnie....mala Vita je prekrasna!!!! Joj komaj čakam, da stisnem k sebi mojo štručko. sarazan...lepo da si se javila. Kdaj točno imaš ti že rok? Konec julija, če se ne motim, a ne?. Glede tečajev tujega jezika ti pa žal ne znam pomagat. Sem pa tudi jaz že na dopustu, porodniško nastopim z 8.8. in če boš imela kaj časa, se lahko dobimo v Bizoviku na kakšnem čveku z otrokoma. sazi...upam, da si že bolje z zdravjem! srečanje...jaz sem itak za, samo povejte kje in kdaj. Lp Tina
|
|
|
|