sazi -> RE: Februarčki in februarčice 2006-II del (10.11.2009 20:22:31)
|
Živjo punce, si nekako ne vzamem časa za pisanje, pa bi bilo lepo, da si ga... Imam občutek, da nimam časa, ker moram oddati eno cenitev in imam potem slabo vestm če pišem tule, ampak itak sem tu kar nekaj časa in se spodobi, da vsaj nekaj napišem. Zarja je v soboto dobila svojo 1. modrico. Tako hudo črno pod očesom. Zdaj se počasi spreminja preko vijolične v rumeno. Vsak se kar zgrozi, ko jo vidi, pa sploh ni bilo (vsaj za videt) tako hudo. Pod učkom se je zaletela v en vogal. Še dobro, da se ni v oko. Je jokala kakih 10 min, se pomirila in to je bilo to - le še črn "make-up" pod očesom nas spominja na dogodek. Včeraj sem bila z Levom spet na plavanju in je bilo prav fajn. SO se učili plavati žabo, pa nekako ni hotel preveč sodelovati, kolikor je pa poizkusil, mu je šlo pa kar dobro (z obročem, seveda). Srečanje - meni je Jelen OK - naj še "standardni trio" potrdi, kar se mene tiče, pa kakor se zmenite, d abo le rezervirano. Pa glede ure - jaz se vam pridružim med 8. in 8:30. Zgodnje vstajanje. Pri nas je spanje za zrolat. Čez vikend se ponavadi vsaj eden zbudi okoli 6. ure[sm=smiley29.gif]. Zarja se ponoči itak zbudi vsaj 1x in dela tak kažin, da sem čisto povožena. Namreč ne zaspi tudi do 2 uri. Spat grem okoli polnoči, zbudi se med 2. in 4. uro in potem rogovili 2 uri, jaz se jo pa trudim uspavat. No, ko ravno dobro zaspim, je pa treba vstat oz. se itak zbudi Lev. Med tednom je podobno, le včasih kateri od njiju (itak, da ne oba isti dan), preseneti z daljšim spancem - danes sem Zarjo zbudila ob 8:30, da sva spremili Leva v vrtec, je pa zato čez dan spala samo dobre pol ure. Idej nimam. Je pa pri nas slabo še to, da mora vsaj en od naju nujno vstat z Levom - ni variante, da bi karkoli počel sam[sm=zmeden.gif]. Nova gripa - nimamo se namena cepiti in upam, da je ne dobimo. Mene namreč malo zdravje daje (nič konkretnega ali določenega, le fuč sem in imam ves čas kakšno manjšo težavo), maladva sta pa le maladva. No, upam, da bo šla gripa mimo nas. Bonnie_, vse najboljše za rojstni dan - z malo zamude, ampak upam, da te želje vseeno dosežejo in se tvoje izpolnijo. Pa seveda čestitke za vse dobre novice na pregledu. Ursa_p, super za morfologijo. O dolžimi MV ne vem nič. po mojem mi je niso merili. Sem pa po mojem tudi imela precej kratko, saj sem bila zadnja 2 meseca odprta 3 cm, pa še to je pogledala zaradi enih drugih težav - kdo ve, koliko časa sem bila že na "ready". Me je skoraj kap, ko mi je dobrih 5 tednov pred rokom rekla, da lahko rodim še isti dan - no, pa sem zdržala še dobre 4 tedne, od tega 1 teden s 5cm in občutkom, da mi med nogami pol otorka gleda ven - je bilo pa super v tem smislu, da sem rodila v zelo kratkem času, brez kakršnihkoli invazivnih posegov, strašnih bolečin ali rezanja - res super. Takop bi lahko še n-krat rodila (ampak nespanja toliko časa pa ne bi več prenesla). Sem pa dala matične celice v preko zavoda za transfuzijo - čisto neškodljiva zadeva, pa mogoče komu pride prav. Mi je škoda, da tega bolj ne propagoraji. Se mi zdi, da večina nosečnic sploh ne ve za to. Tinkatonka - fajn, da si se znašla v novi službi. Želim ti pa čim manj nadur in čim več časa z Anejem. Eviii, vam pa res ful dogaja. Neverjetno. Super, da imate možnost, da se takole selite, ste skupaj in imate take službe, pa da Dejanu tudi ustreza in nima problemov z vrtcem. Ko bo šel v šolo, boste malo bolj omejeni. Ti želim, da se do takrat najdejo kakšne ugodne variante, ki vključujejo manj različnih lokacij[sm=smiley1.gif] No, grem nazaj delat. Otroka spita, do Hausa in večerje je pa še kar nekaj časa...
|
|
|
|