sazi -> RE: Februarčki in februarčice 2006-II del (24.6.2009 12:44:23)
|
Jer.za - Veli rat na Dugem otoku je pa res lep. Mi smo šli velikokrat tja z jadrnico. Pa še zelo ugodno ste dobili. Si to našla na internetu? So kje kakšne slikice konkretno okolice te hiške oz. apartmaja? Sprašujem zato, če bi si kdaj omislili kaj podobnega, ali pa za namig prijateljem, ki ponavadi kje najamejo apartma. Pa dežja verjetno res ne more biti cel teden. Sploh bo pa do takrat že poletno. Saj je še več kot teden do takrat, pa že zdaj gre vreme na bolje. Petra81 - lep, da je Tami sprejela sestrico. Lev ima tudi Zarjo zelo rad. Tudi on je marsikaj pozabil, kar je že znal, pa pazit moram na to, kaj počne z Zarjo - ju ne smem pustiti niti 10 sekund sama, ker se pa ravno takrat Lev spomni, da bi jo malo nosil - to zgleda tako, da jo zagrabi okoli pasu in hoče dvignit. Ga komaj ustavim in potem razlagam, da tega ne more, pa si ne da dopovedat. Pa v naročju jo hoče imet - to zgleda tako, da mu jo damo v naročje, vendar jo en še vedno drži pod glavo ali pa še bolje pod celim hrbtom, ker se Lev potem kar naenkrat spomni, da je noče več imeti v naročju in pokrči noge - kar pomeni, da jo s koleni zbrca (oz. je ne, če jo spodaj držim). Marty5, kako ste pa vi kaj? Mogoče jutri pridemo na vaš konec, pa se lahko kaj na Birbi dobimo? Pa še Eviii mogoče? No, pokličem ko/če bomo tam. Lev se veseli morja - rad hodi v marino gledat jadrnice - morje samo za kopat ga itak ne zanima, tako da nima veze, da je bolj hladno - nam vsaj ne bo vroče. Da le ne bi preveč pihalo in deževalo. Zanima me, če v vrtec nesete kakšne malenkosti vzgijiteljicam in kdaj? Sem spreaševala svojo sestrično, kaj kaj prinesejo starši (je pomočnica), pa je naštela vsemogoče, ko sem jo povprašala po sladkarijah, je pa rekla, je to itak najboljše in najbolj uporabno (no, rekla je kava ali čokoladice). Zdaj pa ne vem, kdaj prinest. Najbrž bi bilo dobro vprašat, do kdaj sta tam ali pa prinest, ko bo Lev zadnji dan tam - tam nekje sredi julija. Sem si naplanirala celo poletje, da bomo malo v Bohinju malo v Izoli. 2 tedna ima dopust mož, ostalo bomo pa malo sami, malo pa v družvi ali mojih staršev, svakinje, tašče ali tasta in tašče2. Komaj čakam - tudi zato, da bo Levmalo v njihovi družbi, da bodo malo več skupaj - ker ponavadi je samo z mojimi, z ostalimi pa sem in tja. No, Zarja se je zbudila...
|
|
|
|