sazi -> RE: Februarčki in februarčice 2006-II del (26.2.2009 21:42:37)
|
Čer, jaz sem še kar tu. Jutri ima nečak rojstni dan, pa mi niti ni fora, da bi bila otroka rojena na isti dan - no, kakorkoli in kadarkoli že bo, bo v redu. Res bi rada čimprej rodila. Jer.za - super, da gre glede službe vse gladko. Se vidiva potem enkrat, ko se sestavimo in navadimo. cepljenje proti klopnemu meningitisu - hja, kaj pa vem. Pri meni je problematična moja orientacija, ki poteka po vsej Sloveniji in sem tudi že staknila kakega klopa na tekmah, ampak nad cepljenjem pa nisem navdušena. Vedno si rečem, da bom zdaj začela celo vojno z zaščitami. Sicer pa že dolgo nisem bila v gozdu in vprašanje, kdaj se bom vrnila na svoje stare rekreacojske tire. tinkatonka - a tako zelo si zbolela. No, še dobro, da si se pobrala, ampak da si pa že v službi, je pa tudi malo huda. Kaj te tako zelo preganjajo v službi? Kar se pa slikic tiče, sem se šele ob branju tvojega posta zavedla, da mi pa itak še nikoli nismo vsi trije skupaj slikani (za RD). Tudi letos se nismo skupaj slikali. Vprašanje, če smo sploh na kakšni fotki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] glede vprašanj o naraščaju - ne mi zamerit, ker verjetno res nisem najbolj kompetentna za tako pisanje in res ne morem vedeti, kako se počutiš, ampak; če te sprašujejo ljudje, ki so ti blizu, zakaj jim ne poveš, da teh vprašanj ne potrebuješ in približno poveš, kako se počutiš? Če pa gre za ljudi, ki so ti bolj znanci, pa naj gre skozi eno uho noter, skozi drugo pa ven. Kot rečeno, ne zameri prosim, če sem "pametna" - ni namenoma - bi ti samo rada pomagala. IZVIRNO SPOROČILO: natalia Sazi, drži se - čudim se, da so taki problemi z Lesnino, ker midva sva bla kar zadovoljna...no, vidim , da ste potem porihtali. Ah, v Lesnini smo naročali že vsemogoče (no, sploh moji starši), pa nikoli nobenih težav. AMpak tole je pa preko vseh mej. No, zdaj, ko je končano, je vse potihnilo, ampak jaz bi jim še kar malo težila. Mogoče se mi bo po porodu dalo. Namreč za polno enega "sr...." in 3 mesečnim rokom za rešitev reklamacije, po polno kregarije, nedržanja dogovorov... nama ponujajo 165 EUR dobropisa (naročilo je bilo cca 10.000 EUR) - za umret od smeha. natalia - a tako zelo ti je slabo. No, jaz vsaj teh težav nisem imela v taki meri. Bila pa sem zelo utrujena, pa Lev mi ni pustil ne dihat, ne počivat - no, saj približno tako je tudi sedaj. No, toliko zaenkrat.
|
|
|
|