TODI -> RE: Julijke 2008 IV. del (3.7.2008 16:03:24)
|
Zimska, jaz si nastavke za dojenje nebi kupovala že sedaj, razen če že nimaš vdrtih bradavic.Škoda denarja. Še vedno gre lahko tvoj v lekarno in jih kupi. Jaz sem tudi imela prsno črpalko, ki sem jo pri obeh potrebovala in je sedaj zanič, pa si jo še nebom kupila, če se bo pokazala potreba jo še vedno lahko kupim. Za mazanje bradavic pa sem jaz uporabljala kar Bepanhten kremo in to tako, da sem si po vsakem dojenju kar na blazince stisnila, da je bilo kar na debelo namazano. Ko pa sem spet dojila, pa sem si samo z vatko in z mlačno vodo obrisala. In nisem imela nikoli problemov z razpokanimi ali preveč bolečimi bradavicami. Je pa res, da so me prvič dalj časa( cca 2m)bolele, kot potem drugič( pribl 14 dni). Je pa res da se pač mora bradavica navaditi na sesanje in to pač boli, pa ne ves čas dojenja ampak ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]zagrabi in začne vleč, potem pa ne več. Vložke pa definitivno jaz uporabljam Vir 80( tudi 2 če je potrebno), so bombažni in diha koža, kar pa je pri čišči najbolj pomembno Vsaka pa se sama odloči kako pa kaj, je pa res, da manj ko kompliciraš boljše je!!!
|
|
|
|