Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 7.7.2008 18:08:20
|
|
|
|
anikabd
|
aurora, kdaj pa lahko začneš piti čaj iz malinovih listov? Imam namreč še 20 dni do pororda. Ne bi pa rada rodila vsaj en teden pred rokom. Zadnje čase me namreč špika v križu in trebuhu. Titanika čestitke .
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 7.7.2008 18:25:14
|
|
|
|
Senci
|
Neboglasnica dobrodošla nazaj! Dobro zrihtajte popek pa fajn pijte mlekca in se crkljajte. Če bo mleka preveč, pa ga lahko podariš kateri od mamic, ki ga imajo - bodo imele premalo. Titanika čestitke za - so kar redke med julijkami, saj fantki prednjačijo! Robika, drži se!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 7.7.2008 18:28:56
|
|
|
|
Tinky
|
Flower, iskrene čestitke ob vajini prvi obletnici poroke.....kako gre čas hitro, a?
< Sporočilo je popravil Tinky -- 7.7.2008 18:29:09 >
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 7.7.2008 18:49:05
|
|
|
|
TODI
|
Punce samo da se vam javim, midva sva danes prispela domov. Vse je Ok. Zgodba sledi, ko se malo k sebi spravimo. Hvala za čestitke. Naklofale ste pa toliko, da bom mela kar nekaj dela , še dobro, da sem bila amo 4 dni odsotna!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2008 18:56:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2008 18:57:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 7.7.2008 19:03:58
|
|
|
|
petra1984
|
No pa se bo mogoče tud pri men začel nekaj dogajat!!!! Mam že cel dan brezbarvn sluzast izcedek (sicer ga je ful mal), ampak sm klicala v NM P pa je babca rekla naj se kr pridem pokazat, ker gre mogoče za plodovnico oz. rahlo vnetje. Če gre za vnetje dobim canesten, drugač bo pa akcija!!! Upam da bo slednje!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 7.7.2008 19:12:02
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1984 No pa se bo mogoče tud pri men začel nekaj dogajat!!!! Mam že cel dan brezbarvn sluzast izcedek (sicer ga je ful mal), ampak sm klicala v NM P pa je babca rekla naj se kr pridem pokazat, ker gre mogoče za plodovnico oz. rahlo vnetje. Če gre za vnetje dobim canesten, drugač bo pa akcija!!! Upam da bo slednje! držim pesti za akcijo.
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2008 19:12:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2008 19:15:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 7.7.2008 19:23:01
|
|
|
|
Blacky30
|
Še kar nobenega sms-ja. Sem že malo v skrbeh za pety78. Le kako lahko tako dolgo traja? Pri Netki verjetno čakajo, da se samo začne, tak da tam še lahko traja.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2008 19:35:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 7.7.2008 19:36:27
|
|
|
|
Blacky30
|
Titanika, iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice Nine!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2008 19:43:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 7.7.2008 19:52:55
|
|
|
|
sonček85
|
bravo pety.
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 7.7.2008 19:54:42
|
|
|
|
jocika
|
Jocika, ko si hodila na akupunkturo - a ti je kaj povedala, kako si sama doma kaj pomagat? Kam pritisnat, da bo prej? Evo, danes sem bila 5. - zadnjič. Mi je dala še en flajšterček na mezinčka, ki naj bi bla neka energetska točka, da bo mogoče kak dan prej. Bom poročala, če bo držalo . Drugače je pa tu med palcem in kazalcem na rokah ( na pregibu,vendar malenkost bolj proti zunanji strani dlani) točka, ki naj bi pomagala za večjo učinkovitost popadkov in da naj bi bili manj boleči.
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 7.7.2008 19:56:36
|
|
|
|
lex
|
pri nas še ni nič, vam javim še potem, ker sedaj pridejo delavci jest
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2008 19:57:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2008 20:00:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 7.7.2008 20:00:50
|
|
|
|
jocika
|
Čestitke Titaniki pa Pety78! Juhu punčke so začele prihajat! . Za punce, ki odhajate v P in potiskate pa
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 7.7.2008 20:03:34
|
|
|
|
jocika
|
pravijo, da po 36. tednu, je pa dober za mehčanje materničnega vratu. tole sem našla na MON-u: Različne babiške prakse uporabljajo malinove liste med nosečnostjo in porodom… in pri nekaterih drugih primerih – kot vidite, se kar nekaj podvaja: - lajšal naj bi jutranjo slabost pri nosečnicah - preprečeval naj bi poporodne krvavitve - preprečeval naj bi krvavitve iz dlesni (kar je včasih težava nosečnic) - med porodom pomagal pri sproščanju (Burn & Withell, 1941) in krčenju … maternice – oboje skupaj potem pomaga k bolj učinkovitem delovanju maternice - pomagal pri iztisu otroka in posteljice - bogat vir – železa, mangana, magnezija, vitaminov B1, B3, E - pozitivno naj bi vplival na dojenje - pozitivno naj bi deloval glede plodnosti - pomagal naj bi urejati premočne in neredne menstruacije - pomagal naj bi pri premagovanju okužb - pomagal naj bi pri driski Nasploh se verjame, naj bi krajšal in olajšal porod. Sonček85, probi tole. Baje ga majo v Sanolaborju.
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 7.7.2008 20:04:57
|
|
|
|
tatly
|
ojla.kako ste kaj?vsem ki ste rodile cestitam in pazite nase in svoje strucke!a ima katera mogoce kaki verz za sms ko se otrok rodi
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 7.7.2008 20:09:07
|
|
|
|
Blacky30
|
Robika, držim pesti, da greš še danes, drži se!!! Neboglasnica, super, da si se oglasila. Sem ful vesela, da je vse ok, popek pa boste tudi poštimali. Ko boš imela čas, pa nam le napiši podrobno svojo porodno zgodbo, ker roditi takšnega korenjaka pa res ni mačji kašelj. Ksenci, samo, da si danes ok. Kaj pa, če si kaj takega pojedla? Rubin., hvala za lepe želje! Anikabd, čaj lahko začneš piti od 37. tedna dalje. TODI, dobrodošla nazaj!!!! Komaj čakam porodno zgodbo!!! Petra1984, fajn zrihtaj! Upam, da boš že zjutraj cartala svojo !
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 7.7.2008 20:09:21
|
|
|
|
najsi
|
Ojla babike, najprej česitke vsem novopečenim mamicam Jst vas enostavno ne folgam več brat....še posebej, ker sva s tamalim šele dobro iz bolnice prišla in ste v tem času preveč naklofale. Midva sva na splošno uredu. Ma pa naš tamiceni napako na desni ledvički in bova morala še ta mesec na operacijo. Zato tudi tako pozen prihod iz bolnišnice, ki pa je samo začasen. V sredo imamo še en ultrazvok, potem pa nam bojo sporočili datum operacije. Zdaj smo že OK, je bilo pa kar nekaj psihične vojne, dokler nismo izvedeli kaj točno mu je. Punce jst to ne prvoščim nobeni in zato upam, da se vaši otročički rodijo zdravi in veseli v ta naš svet. Drugače pa je porod potekal dobrih 5 ur, brez večjih muk in tu se imam zahvalit za epiduralno. Men je ful olajšala in bi šla takoj še enkrat rodit. Ne vem pa kk bi blo brez Vsem ki še čakate, želim da čim hiteje mine in vrjemite vse muke so poplačane ko ga dobiš v naročje. Pa lepo mi bodite še naprej, ko bo pa kaj novega pa se še oglasim. pa pa
naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?