Ezi -> Punce, a bi mi na par ... (25.2.2005 19:21:16)
|
Živjo! Ja, ravno to je, orhideje bi občudovala, pa moram najprej poskrbet da ...:)-:)-:)- No, upam, da bo uspelo. Drugače, verjetno, nikoli več ne dobim kake rožice, pravi moj:zmeden:;) Vsem hvala za nasvete! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Viv, ti pa si opisala naš dan! Resnično! A ni grozno? Porodniške konec, otroci v vrtec, mamice v službo in potem dejansko vidimo svoje otroke 3 ure na dan! Jaz imam vsaj to "srečo", da se Nejc še vedno po ...x na noč zbudi in se "crkljava". In kako naj bi tako sploh vzgajal svojega otroka? Še takrat, ko smo skupaj, se kar naprej ponavljamo 'Nejc ne to', 'Nejc, usedi se', 'Nejc, tega se ne sme', 'A boš jedel ali ne boš', .... in take fore.Halo?! Smo imeli zadnjič roditeljski sestanek, pa sem šele po njem dojela, kako pomemben sestanek je to, da je pomembno kaj pričakujemo od vrtca, od otroka, koliko in kaj smo mi pripravljeni žrtvovati za to. Dejansko smo mi cel dan v službi, oni pa v vrtcu ... Joj, no ... škoda da je tako, ampak mi je sedaj lažje, sedaj ko vem, da spet nisem edina ... tako bom lažje potrpela ... Zdaj pa takoj ... ja :( najprej pospravit stanovanje:zmeden:, potem pa uživat! Jutri je sobota in jo je treba maximalno izkoristit!!!! Še prekmalu bo ponedeljek tukaj;) Pa hvala! Lp, Ezi In kako dobro je, da imamo tukaj na RR vedno prazne strani, katere lahko napolnimo s takšnimi in drugačnimi debatami, monologi ...
|
|
|
|