|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
4.8.2008 7:30:22   
Jumpy
Dobro jutro!

Poopsika - kako lepo, da sta določila datum! user posted image  Takrat bo prav fino toplo že in boš imela lahko res krasno oblekco. user posted image

Sisy - Sem šla brat to zgodbo. Saj ne vem kaj naj rečem. Bravo za pogum, da je vse speljala tako kot je. Jaz bi bila že po treh bolj bolečih popadkih v porodnišnici. user posted image  Bi me preveč skrbelo,  da se ne bi kaj zapletlo, pa čeprav je porod naravna stvar.

Antilopa - Ma, res maš luškana otročka.user posted image  Kake lepe učke imata.user posted image

Talika - Važno je, da veš, da je Mark v najboljših rokah. No, drugih najboljših, prec za tabo.user posted image

Hopla, hopla sem in tja,... :))

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
4.8.2008 7:35:25   
Jumpy
Poopsika lepa družinica ste. user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
4.8.2008 7:39:34   
Jumpy
Glede vloge za znižano plačilo vrtca  - na naši občini je bilo za drugorojenca, ki tudi obiskuje vrtec potrebno prinesti le potrdilo o vpisu, po novem pa še to vlogo za brezplačni vrtec. Nobene vloge za znižano plačilo ni bilo potrebno posebej oddajati. Ta se je oddajala le za ta prvega in sicer do 15.11., oz ob prvem vstopu 14 dni pred vstopom za tekoče leto, za prihodnje pa ravno tako do 15.11.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
4.8.2008 7:41:15   
Anonimen
Dobro jutro.

Moj bodoči možek( kok je luštn to rečtuser posted image )je šel pa zdjle v službo, konec dopustauser posted image ...tolk je blo fino, ko smo bili vsi skupaj...Kaj čmo, takle mamouser posted image .

Talika, naj ti danes dan čimprej mineuser posted image user posted image ...si kar predstavljam kako ti je hudouser posted image ...mene kar stiska pri srcu, ko se spomnem, da bo šla Tjaša kmalu v vrtec...naj te tolaži misel, da je vsaj pri babiciuser posted image .

Jumpy, hvala za pohvaleuser posted image . O poročnih oblekcah pa ne govoruser posted image ...imam srečo, da si jo bom dala šivatuser posted image user posted image user posted image . Od prijateljice( te k sem bila nazadnje na poroki) mami mi jo bo sešila in še veselo zbiram ideje, juhuhu...Zdej me grabi, da bi bila rdeče barveuser posted image user posted image ( obleka sevedauser posted image ).

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2254
4.8.2008 7:42:04   
Anonimen
Jst sem lihkar izpolnjevala vlogo za znižano plačilo vrtca...dobr, da imava star avtouser posted image .
A to pošljem pol na občino ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
4.8.2008 7:43:30   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Dobro jutro.

Moj bodoči možek( kok je luštn to rečtuser posted image )je šel pa zdjle v službo, konec dopustauser posted image ...tolk je blo fino, ko smo bili vsi skupaj...Kaj čmo, takle mamouser posted image .

Talika, naj ti danes dan čimprej mineuser posted image user posted image ...si kar predstavljam kako ti je hudouser posted image ...mene kar stiska pri srcu, ko se spomnem, da bo šla Tjaša kmalu v vrtec...naj te tolaži misel, da je vsaj pri babiciuser posted image .

Jumpy, hvala za pohvaleuser posted image . O poročnih oblekcah pa ne govoruser posted image ...imam srečo, da si jo bom dala šivatuser posted image user posted image user posted image . Od prijateljice( te k sem bila nazadnje na poroki) mami mi jo bo sešila in še veselo zbiram ideje, juhuhu...Zdej me grabi, da bi bila rdeče barveuser posted image user posted image ( obleka sevedauser posted image ).

Uuuu, drzno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
4.8.2008 7:44:53   
Jumpy
Ja, na občino, samo sem pozabila na kater oddelek. Jaz grem navadno kar tja in oddam na vložišču in zahtevam potrdilo, da sem oddala. Za vsak slučaj.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
4.8.2008 7:47:03   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Talika - Važno je, da veš, da je Mark v najboljših rokah. No, drugih najboljših, prec za tabo.user posted image

user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
4.8.2008 7:48:03   
Talika19

Hvala Poopsika, bom že mogla nekako preživet.user posted image

Glede obleke, jaz tudi najvijam za rdečo (le zakajuser posted image user posted image ). Jaz sem imela kombinacijo rdeče in bele. A si videla mojo poročno obleko?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
4.8.2008 7:48:24   
Anonimen

Dobro jutro.

Uuuu, drzno!

model oblekce in bi bil nekako takle
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=3&style=JD2003

barva pa taka:
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=3&style=V7031

ampak to je samo trenutni navdih, vprašaj me čez en tedenuser posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2260
4.8.2008 7:49:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Hvala Poopsika, bom že mogla nekako preživet.user posted image

Glede obleke, jaz tudi najvijam za rdečo (le zakajuser posted image user posted image ). Jaz sem imela kombinacijo rdeče in bele. A si videla mojo poročno obleko?

ne, nisem vidla...pokažiuser posted image user posted image user posted image user posted image

tudi kombinacija bela reča mi je všeč jauser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2261
4.8.2008 8:02:42   
Talika19

model oblekce in bi bil nekako takle
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=3&style=JD2003

barva pa taka:
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=3&style=V7031

ampak to je samo trenutni navdih, vprašaj me čez en tedenuser posted image

Obleka je ful lepa, ampak če bi bila cela tako rdeča, po mojem ne bi bila tako lepa. Moje mnenje.
Ko sem jih probavala sem oblekla čisto rdečo, pa mi nekako ni šlo. Ta, katero sem imela, mi je pa bila carska. Pa še rdeče čevlje sem imela zraven.user posted image

To so sicer vse neuradne slike, tiste uradne imam samo v albumu, so pa ful lepše.

user posted image

in še ena
user posted image

šal sem imela pri cerkveni poroki čez ramena, drugače pa samo čez roke

Midva sva imela celo poroko v rdeče-belem stilu (od šopka, rožič, torte, balonov...)

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
4.8.2008 8:06:40   
Anonimen
Čisto nič ne pretiravam, če rečem,da si bila takoooooooooooo lepa, resničnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...fuul lepo oblekco si imela in lepi detajli, mislim res si bila prekrasna....mislm res, brez besed...ful ful lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, verejtno res ne bi bila tako lepa...hm..sej mogoče bi moral biti samo kak detajl rdeč...ali pa če najdem model in kroj, ki bi v celoti ustrezal rdeči. Itak si bom pa še stokrat premislilauser posted image , v ožjem izboru so peščena , barva šampanjca, bež, rdeča...tko nekako.

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2263
4.8.2008 8:08:01   
Jumpy
Talikaaaa, kok si bla lepa!!! user posted image

Poopsika - v taki o0blekci boš po mojem noro dobra, sploh pa, ker imaš malo večji obseg tam gor (user posted image ).

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
4.8.2008 8:10:22   
Anonimen
http://www.houseofbrides.com/product.php?productid=29853&cat=439&page=3#

ta mi je tud tolk luškanauser posted image

ena njalepših mi je pa tale:
http://www.krinolina-sp.si/vsebina.php?G=-1757.8&SIMG=51&SGRP=1

No zdej sem pa nehalauser posted image ..sej me razumte ane, da sem malo evforična...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2265
4.8.2008 8:11:28   
Talika19
Poopsika, nov ticker.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
4.8.2008 8:12:09   
Talika19
Jumpy, Poopsika, hvala.user posted image  Saj sem se tudi jaz počutila lepo.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
4.8.2008 8:12:12   
Anonimen

Poopsika - v taki o0blekci boš po mojem noro dobra, sploh pa, ker imaš malo večji obseg tam gor (user posted image ).

a misliš?user posted image men se zdi, da so tele moje joške prej ovira kot prednostuser posted image ., sicer pa bom imela naramnice ali rokave...nikakor si sebe ne moerm predstavljati samo v korzetu brez naramnic, me je zmeraj strah, da bo kej ven padlo:)

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2268
4.8.2008 8:13:05   
Anonimen

Poopsika, nov ticker.user posted image user posted image

dober ane?user posted image

sem pa malo brala po forumih in se ful veliko ljudi poroči takrat k midva...gužva bo, gužvauser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2269
4.8.2008 8:13:50   
Anonimen

Jumpy, Poopsika, hvala.user posted image  Saj sem se tudi jaz počutila lepo.user posted image

to je pa najbolj pomembno!user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2270
4.8.2008 8:13:53   
Jumpy
Meni osebno je una čisto ta prva najbolj všeč, od teh zadnjih dveh pa ta zadnja, samo brez steznika. Mislim, da ga ta punca ima, vsaj v sedečem položaju tako izgleda. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
4.8.2008 8:14:07   
Talika19

http://www.houseofbrides.com/product.php?productid=29853&cat=439&page=3#

ta mi je tud tolk luškanauser posted image

ena njalepših mi je pa tale:
http://www.krinolina-sp.si/vsebina.php?G=-1757.8&SIMG=51&SGRP=1

No zdej sem pa nehalauser posted image ..sej me razumte ane, da sem malo evforična...

meni je bila ta prva še vedno najlepša (tista čipkasta), zelo preprosta ampak vseeno prečudovita
pa s komentarjem jumpy se tudi strinjamuser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
4.8.2008 8:15:39   
Anonimen

Meni osebno je una čisto ta prva najbolj všeč, od teh zadnjih dveh pa ta zadnja, samo brez steznika. Mislim, da ga ta punca ima, vsaj v sedečem položaju tako izgleda. user posted image

al pa je samo tako drobnauser posted image ...no sej do poroke bo treba itak mal shujšat, da bom lahko imela oprijeto oblekco brez šlaufkovuser posted image ...po novem letu začnemuser posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2273
4.8.2008 8:16:07   
Talika19
Pri šampanjec barvi je treba kar pazit. Jaz sem videla v živo nekaj nevest, ki so bile grozne. Obleka je izgledala kot da bi bila vsa zaprana. Mora biti res pravi kroj in lepa šampanjec barva.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
4.8.2008 8:16:16   
Jumpy

a misliš?user posted image men se zdi, da so tele moje joške prej ovira kot prednostuser posted image ., sicer pa bom imela naramnice ali rokave...nikakor si sebe ne moerm predstavljati samo v korzetu brez naramnic, me je zmeraj strah, da bo kej ven padlo:)

user posted image user posted image user posted image  Imam obratne probleme. Mene bi blo strah, da bi zevala luknja, ko bi se pripognila. user posted image  Pa pri modrcih me najbolj jezi, ker mi GOR lezejo in si moram skoz popravljat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?