|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
1.8.2008 12:29:10   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Zalenka, nitka je pa ful velika. Neverjetno.user posted image user posted image

res ja,uauuser posted image user posted image user posted image  ornk "dečva"user posted image

Mi imamo pa sistematskega 4.9.2008

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
1.8.2008 12:38:29   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: janana

fajn je tale laguna ja, sam imajo pa čist prenabrite cene. recmo v čatežu imaš velik več ponudbe za dost cenejšo karto.

evo mi smo že na prvi pauzi domauser posted image  Imamo Laguno 3 minute stran  tko da je za nas to sanjsko,...Ko je tamala zaspana gremo domov da lepo panča v posteljici....potem popoldne po kosilu gremo pa spet nazaj...Zame je laguna zato najboljša varianta ker tamala ne prenese vožnje in se v avtu ful dere...Tko da raj dam nekaj EUR več pa sem doma v trenutku...Pa še če računaš bencin do čateških ali pa kakšne druge "destinacije" ima Laguna to veliko prednost -bližino, no vsaj za Ljubljančane.

Da ne govorim o super topli vodi, dopoldne nobene gužve, ležalnikov kokr češ,sence tudi,mali bazenček za otroke,igrala...ma super res.

Mi2 sva vzela 2 študentski in naju je prišlo 22 EUR kar se mi za cel dan ne zdi veliko.

Jst sem ravno prejle razmišljala da bi bila idealna lokacija za naše naslednje srečanje,kaj pravite?

Imam že tudi nekaj fotk...Vas zanima?user posted image Jih bomo dala zvečer gor, da vidte kok je luštn ambient....user posted image

a me moraš rajcat z vsem tem opisomuser posted image user posted image user posted image user posted image
a lahko greš vmes ven in z isto karto nazaj?
kako si pa lahko vzela študentsko karto?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
1.8.2008 12:41:25   
Sisy

a me moraš rajcat z vsem tem opisomuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja valda, če vzameš celodnevno karto lahko greš tut po večkrat not in ven...user posted image

Študentsko dobim ker sem študentkauser posted image  sicer izredna,ampak status imam...no to da nisem že dolg naredila nobenga izpita je pa druga stvaruser posted image  Za ne-študente je pa cena 13 EUR (torej ni neke bistvene razlike)....

Drgač pa sej pravim-srečanje,srečanje!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 1.8.2008 12:42:18 >

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
1.8.2008 12:50:23   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

ja valda, če vzameš celodnevno karto lahko greš tut po večkrat not in ven...user posted image

Študentsko dobim ker sem študentkauser posted image  sicer izredna,ampak status imam...no to da nisem že dolg naredila nobenga izpita je pa druga stvaruser posted image  Za ne-študente je pa cena 13 EUR (torej ni neke bistvene razlike)....

Drgač pa sej pravim-srečanje,srečanje!!!!user posted image

Za drugi teden se lahko kaj zmenimo, upam, da bo kaj lepega vremena, ker v ponedeljek je napovedan dež.
Bom pa mogla Marka iz varstva vzet, ker naslednji teden se bo že uvajal. Zdej mi je pa že kar kriza in ga najraje sploh ne bi dajala in bi bila z njim do zadnjega dne.user posted image user posted image

Joj, ko bi mi kdo zdej rekel, da sem lahko še kakšna 2 meseca doma.user posted image Meni se ful ne gre v službo.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
1.8.2008 12:50:31   
abc100
Kaj se je zdele zgodil. Sem dala Janeza v stajco, jest sem si šla pa noge obrit. Pa pridem nazaj, pa Janez stoji na stolčku za hranjenje, pa že z eno nogo na okenski polici. Pojma nimam, kako je tja gor pršu. Dobr da ni dol padu. Pa sem slišala, da je roža dol padla, ampak sem mislna, da jo je muca dol vrgla. user posted image

Zdej če bom hotla kej nardit, mi ostane samo še to, da ga zvežem.user posted image user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
1.8.2008 12:52:14   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Kaj se je zdele zgodil. Sem dala Janeza v stajco, jest sem si šla pa noge obrit. Pa pridem nazaj, pa Janez stoji na stolčku za hranjenje, pa že z eno nogo na okenski polici. Pojma nimam, kako je tja gor pršu. Dobr da ni dol padu. Pa sem slišala, da je roža dol padla, ampak sem mislna, da jo je muca dol vrgla. user posted image

Zdej če bom hotla kej nardit, mi ostane samo še to, da ga zvežem.user posted image user posted image

Joj, hudo, a kar iz stajice ti je zlezel?user posted image user posted image  Tale tvoj je pa res ta hud gavnar.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
1.8.2008 12:52:50   
Talika19
Danes sta pa prvi dan v službi Rivi in Pajac. Naj jima hitro mine.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
1.8.2008 12:57:23   
abc100

Joj, hudo, a kar iz stajice ti je zlezel?user posted image user posted image  Tale tvoj je pa res ta hud gavnar.user posted image user posted image

Ja, pa šele 11 mescov ma. KAj bo to ko bo mel kakšne 3, 4 leta?user posted image user posted image user posted image user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
1.8.2008 12:57:37   
Talika19
A ni tale ful podoben Lukiju od Kawasakice?
http://bibaleze.si/multimedia/fotke_in_videi_otrok/luka.html

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
1.8.2008 12:58:56   
Anonimen

ja , res mu je podoben..pomoje je kar onuser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
1.8.2008 12:59:23   
Anonimen
Držim pesti, da Nitka ne bo imela reakcije na cepivouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2111
1.8.2008 12:59:58   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

a ne, jaz bi tudi reklauser posted image
kawasakica??? a je???user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
1.8.2008 13:00:19   
Anonimen

po moje je to zarad nesrečne ljubezeniuser posted image ...s Tjašo sta se rašla pa na tan način prebolevauser posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 2113
1.8.2008 13:02:09   
Sisy

Danes sta pa prvi dan v službi Rivi in Pajac. Naj jima hitro mine.user posted image

res jauser posted image

Ti kar verjamem Talika,.... da se ti ne gre v službo...Jst sem tok hvaležna za ta dodaten čas ki ga bom imela s tamalouser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
1.8.2008 13:03:56   
Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

a ne, jaz bi tudi reklauser posted image
kawasakica??? a je???user posted image user posted image user posted image

zihr jeuser posted image  pa nč se ni pohvalilauser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
1.8.2008 13:56:47   
JORJA
Hojla!

Joj kako vam velja ko se na takšen peklensko vroč dan namakate v hladnem bazenu...jaz se tolažim s tem da mene namakanje čaka ob 18.30.....ampak do takrat je še nekaj ur...user posted image
Sem vas že enkrat  vprašala pa ni takrat nobena odgovorila.....zakaj pa ne izkoristite polovični delovni čas???? Saj vam pripada.......meni celo do Avgustinovega 6 letauser posted image user posted image . Jaz zato delam samo 4 ure!!!  Ni lepšega kot to da smo vse popoldne skupaj.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
1.8.2008 13:58:07   
JORJA

Mani se tudi zdi da je to on!!user posted image user posted image
Se je očitno Kavasakica prestavila na to spletno stran.......tukaj je že dolgo ni bilo...user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
1.8.2008 14:05:52   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Hojla!

Joj kako vam velja ko se na takšen peklensko vroč dan namakate v hladnem bazenu...jaz se tolažim s tem da mene namakanje čaka ob 18.30.....ampak do takrat je še nekaj ur...user posted image
Sem vas že enkrat  vprašala pa ni takrat nobena odgovorila.....zakaj pa ne izkoristite polovični delovni čas???? Saj vam pripada.......meni celo do Avgustinovega 6 letauser posted image user posted image . Jaz zato delam samo 4 ure!!!  Ni lepšega kot to da smo vse popoldne skupaj.

Jaz sem najprej mislila vzet polovičnega, ker pa mislimo hitro imeti še enega se mi ne splača, zaradi same porodniške. Itak upam, da bom delala samo nekaj mesecev.user posted image  Po ta drugem se pa zna zgoditi, da bom manj delala.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
1.8.2008 14:07:05   
Sisy

Hojla!

Jaz sem najprej mislila vzet polovičnega, ker pa mislimo hitro imeti še enega se mi ne splača, zaradi same porodniške. Itak upam, da bom delala samo nekaj mesecev.user posted image  Po ta drugem se pa zna zgoditi, da bom manj delala.

isto pri nasuser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
1.8.2008 14:09:56   
Sončni žarek

Hojla!

Jaz bom vzela 4 ure- očitno si spregledala...... Samo komaj januarja 2010 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
1.8.2008 14:14:33   
Sončni žarek
Oj, oj user posted image

Jaz sem pa danes imela pregled...vse OKuser posted image user posted image user posted image , sam tole mojo ščitnico moramo redno nadzorovat, pa bo vse vredu. Nuhalna je tudi OK....... Bolniško imam podaljšano do 5.9.2008..

Drugače nič novega- pri nas se začne delovni avgustuser posted image user posted image user posted image -jutri pride pleskar.......ko on konča še pride parket položit..... Oh, bo spet enga pospravlajnja in čiščenjauser posted image user posted image user posted image ... Moj pa itak sedaj dela vse do 22.9- niti dneva frei user posted image user posted image user posted image ..... Ah, bomo že

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
1.8.2008 14:15:10   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Jaz bom vzela 4 ure- očitno si spregledala...... Samo komaj januarja 2010 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se opravičujem........sem spregledala.....

Ja Talika in Sisy potem se vama pa res ne splača zdajle it .....bo potem bolj sladko in še dlje bo trajalouser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2122
1.8.2008 14:17:06   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Oj, oj user posted image

Jaz sem pa danes imela pregled...vse OKuser posted image user posted image user posted image , sam tole mojo ščitnico moramo redno nadzorovat, pa bo vse vredu. Nuhalna je tudi OK....... Bolniško imam podaljšano do 5.9.2008..

Drugače nič novega- pri nas se začne delovni avgustuser posted image user posted image user posted image -jutri pride pleskar.......ko on konča še pride parket položit..... Oh, bo spet enga pospravlajnja in čiščenjauser posted image user posted image user posted image ... Moj pa itak sedaj dela vse do 22.9- niti dneva frei user posted image user posted image user posted image ..... Ah, bomo že

Superca glede male štručke....user posted image user posted image malo manj pa glede delovnega avgusta..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2123
1.8.2008 14:42:04   
Talika19
Sončni žarek, super, da je vse ok.user posted image Delo bo pa tudi mitro minilo. Ti se predvsem čuvaj in ne delaj preveč.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
1.8.2008 15:15:50   
Sončni žarek

Sončni žarek, super, da je vse ok.user posted image Delo bo pa tudi mitro minilo. Ti se predvsem čuvaj in ne delaj preveč.

Saj  se ne bom preveč trudila s kakšnim delom........ Sam saj veš vse bo prašno......pa smrdelo.......

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?