MiNa* -> RE: Glavo zvija nazaj!!! (20.1.2010 14:19:24)
|
prebiram to temo zaradi tamalega, pa sem postala zaskrbljena zaradi ta velike. Že od rojstva je pri spanju močno zvijala glavo nazaj (da ima obraz v ravnini s trupom). Zaradi tega sva bili na mojo zahtevo do 1. leta 3x v RA, kjer so rekli, da ni nič hujšega, pokazali so nama handling, ki smo ga izvajali skoz. Glede na to, da sama nisem vedela nič o tem, samo nenavadno se mi je zdelo, sem sprejela mnenje dr. v RA, da to ni nič hujšega (ugotovila ni nič dodatnega), naja pa pazimo na handling in jo pri spanju zalagamo. Zalagali smo ji spodnji del hrbta, vendar je kljub temu ves čas zvijala glavo nazaj. Napredka nismo opazili. Sedaj ima 5 let in še vedno o b spanju na boku, glavo močno zvije nazaj. Zanima me ali lahko sedaj kaj naredimo, da ji popravimo to in ali lahko to še kako drugače vpliva na njo, neprijetno ji verjetno ni, ker sicer ne bi spala tako. Mi je pa močno žal, da takrat nisem nikjer zasledila teteme, ker bi sicer v RA zahtevala še vaje pri fiziot. tre še kako drugače poskušala odpraviti to, ne pa sprejela mnenja iz RA, da to ni nič takega.
|
|
|
|