Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: previjanje in hranjenje 3.7.2008 6:59:52
|
|
|
|
koala
|
Jaz sem svojega po hranjenju, ker je plenico med hranjenjem vedno napolnil. Zdaj pa po potrebi. Ne skrbi, saj se boste ujeli.
|
|
RE: previjanje in hranjenje 3.7.2008 8:18:29
|
|
|
|
kristinaj
|
odvisno, koliko je bila plenica mokra... če ni bila za previt sva pojedle in počakale, da se je mlekec polegel in sem jo previla..... to traja tam do enga 3 meseca oz. še manj, potem se otroci vnesejo in ne bo več teh komplikacij......
|
|
RE: previjanje in hranjenje 3.7.2008 11:13:53
|
|
|
|
picola1
|
Jaz sem jo previjala vedno po hranjenju, ker ko se je začela dret, da je lačna, je blo joj...Sem jo raje najprej nahranila in potem v miru previla. In seveda po potrebi. kar se pa Paštetke tiče...ja, zna velikokrat koga zabiti v smislu 'kakšno neumno vprašanje, uporabi malo možgane'...sam to pač je ona...eni smo se jo že navadl, drugi še ne, nekateri se je ne bodo nikoli...Je pa v osnovi fejst punca, ima veliko praktičnega znanja in dobrih nasvetov. Samozavestna mama, bi lahko rekla. Če bi bla pa še mal bolj strpna do manj samozavestnih, bi bla pa sploh krasna. (smetim temo...)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?