muška -> RE: Bučke, bučke,... (11.7.2008 18:12:36)
|
Meni so najbolj dobre, ko jih narežem na kolobarje, posolim, popečem na malo olja in nato po njih na debelo posujem česen in peteršilj. To lahko ješ toplo in mrzlo. Druga varianta, ki je meni tudi ful dobra je; narežeš bučke na kolobarje, posoliš, na hitro popečeš na obeh straneh (toliko da postekleni), nato jih daš v pekač na folijo ali peki papir eno zraven druge. Na vsako posebej potem dam na tanko narezano rezino paradižnika, kolut čebule, šnito salame, ali šunke, ali polike,... kar imam pač v hladilniku in preko vsega tega še sir in posujem z origanom. Gor lahko seveda naložiš tudi papriko, česen,... po okusu. To dam potem v vročo pečico, in pustim v njej toliko časa, da se sir raztopi in okusna jed je narejena [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|