KOZMETIKA DR. HAUSCHKA (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

CHICA 83 -> KOZMETIKA DR. HAUSCHKA (2.7.2008 17:35:19)

POZDRAVLJENE!
Prebrala sem nek mail o tem, kako je kozmetika kot je nivea, loreal, max factor škodljiva, da je notri cel kup škodljivih snovi, ki prodrejo globoko v našo kožo in v naš krvni obtok. V glavnem, to je bilo ugotovljeno na podlagi raziskave. Piše pa tudi, da edina kozmetika, ki ji res lahko zaupamo je WELEDA in DR. HAUSCHKA, zanima me vaše mnenje oz. če imate kakšne izkušnje z uporabo te kozmetike.  

lp

urška -> RE: KOZMETIKA DR. HAUSCHKA (2.7.2008 19:26:17)

meni sta ti dve kozmetiki zelo fajn. ampak na žalost kar dragi. tudi alverde (blagovna znamka DM) je naravna z BDIH in Vegan certifikatom, vendar občutno cenejša.

tinkamiška -> RE: KOZMETIKA DR. HAUSCHKA (2.7.2008 19:39:16)

to, o škodljivih snoveh je vse lepo in prav in se strinjam, da je tega v velikih kozmetikah in da bi blo fino se temu izognt, mi gre pa na živce, ko je potem vedno reklamirana ali ena ali druga kozmetika, da tista je pa slpoh in oh, vse ostale so pa zanič. fino je, če ima kozmetika certifikat, pa al je to hacuschka, alverde, lavera,....

meni osebno hauschka ni odgovarjala, mogoče je za kakšno manj problematično kožo vredu, pa sej je privseh kozmetikah tako, da enim odgovarja drugim pa ne.

welede je izi odgovarjala, jst sem uporabljala olje za masažo trebuha med nosečnostjo, pa je blo tudi vredu.

tinka

Anonimen -> RE: KOZMETIKA DR. HAUSCHKA (2.7.2008 21:19:33)

Za sina uporabljam Weledo in mu ustreza.

Jaz že par let uporabljam kozmetiko dr.Hauschka in mi je ok. Tudi na nege hodim le v koz.salon, kjer uporabljajo to kozmetiko. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Drago, ma tu ne mislim šparati.

Anonimen -> RE: KOZMETIKA DR. HAUSCHKA (2.7.2008 23:30:04)

Meni je poleg tega, da ni skodljiva, pomembno tudi to, da ni testirana na zivalih.... ker mislim, da ni cisto nobene potrebe.... taka, ki to je in se jo dobi pri nas, ja zaenkrat samo Lush, ki pa je res precej drag.. se drazji od Welede, Hauschka ipd.

Drugace pa uporabljamo Weleda (zobne paste, ker so brez flourja), dr. hauscka sem hotela kupit soncno kremo za malo, pa je nisem, ker so prej prisli testi za soncne kreme ven in sem videla, da so druge veliko boljse in cenejse....

Weleda je pri nas kr zakon, pa DM znamka se mi zdi kul, sploh za malo (robcki za rito, milo, razgradljive plenice),.. od praskov pa Frosch, ki je tudi drazji, ampak je razgradljiv oz. okolju prijaznejsi...

puncica -> RE: KOZMETIKA DR. HAUSCHKA (3.7.2008 8:06:18)

tist mail je predvsem reklama za Weledo in dr. Hauschka, ne rečem da so to slabi proizvodi, so dobri ampak imaš tudi več take kozmetike, ki je naravna in ima BDIH certifikat in ni tako draga npr. Alverde iz DM, ki je res zelo poceni glede na to da je naravna. Jaz uporabljam tale Alverde (geli za tuširanje, milo za roke, krema za roke, čistilno mleko, krema) in weledo (deodorant, brezovo olje proti celulitu). Z njimi sem zadovoljna. Sončno kremo za otroke imam pa eno iz lekarne Melvita in se mi zdi super.

Stran: [1]