Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Izdelki "brez sladkorja" so str... 3.7.2008 14:45:23
|
|
|
|
koala
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica Trudim se da kupujem domače mlečne proizvode, predvsem mleko mora bit tako nehomogenizirano, ki ga ima samo Zdravo življenje, ampak se žal zelo hitro pokvari, Ne bo držalo tudi mlekarna Planika ga jma, posneto in polnomastno.
|
|
RE: Izdelki "brez sladkorja" so str... 3.7.2008 14:46:21
|
|
|
|
Šarki
|
jest tudi poleti kupim fruktozo za kompote in limonado, navaden sladkor imam za kavo in če kaj pečem.
|
|
RE: Izdelki "brez sladkorja" so str... 3.7.2008 14:48:17
|
|
|
|
koala
|
Aja, pa še nekaj rjva sladkor je enako nezdrav kot beli.
|
|
RE: Izdelki "brez sladkorja" so str... 3.7.2008 14:52:54
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Ne bo držalo tudi mlekarna Planika ga jma, posneto in polnomastno. žal posnetega nisem še nikjer našla, polnomastnega ja, posnetega pa ne. Kje ga imajo?
|
|
|
|
RE: Izdelki "brez sladkorja" so str... 3.7.2008 14:53:19
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Aja, pa še nekaj rjva sladkor je enako nezdrav kot beli. ne če ga uporabljaš v takih količinah kot pri nas. Res da je sladkor kot tak nezdrav, tako rjav kot bel ampak vsebuje rjav nerafiniran z veliko melase mnogo mineralov in železa in če ga že moramo uporabljati uporalbjamo tega. Frukoza mi pa ne sede, ker se mi zdi da je veliko primesi noter, mah kaj pa vem, pač mi ne sede.
< Sporočilo je popravil puncica -- 3.7.2008 14:56:46 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?