Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Če smo pa že pri obnašanju, nekateri se žal res ne znajo obnašat, ko da bi žvali spustu iz kletke, sam včasih se te lepše obnašajo. In ne, nimamo določenih pravil obnašanja, sam besedi hvala in prosim ljudem dosti pomenita, ne pa npr. rečt natakarici "Ej ti, dej mi prnesi...", al pa "Ej bejba, dej..." Nevem, tako se zame obnašajo primitivci, ne pa ljudje!!! Če pa je to za koga normalno in lepo obnašanje, pol pa... Bom rajši tiho, da ne bo kake zamere tle gor. Ah, dej no .. in to pocenjo samo Ljubljancani? Zanimivo. Ni cudno, da je toliko sovrastva med pokrajinami. A v Ljubljano se pa lahko vsakodnevno valijo kolone onesnazevalcev zraka, ki se vozijo po eden ali dva v enem avtu (to je itak Slo fenomen) in se ne sme nihce pritozevat? Pa vsak drug student s svojim avtom itd itd. No, sej ni vazno, ker itak vem, kak bo odgovor. Skratka, jaz nobene natakarice ne tikam, nobene trgovke, nikogar ... pa ceprav me streze punca mojih let, s katero sem npr. hodila v avtosolo na tecaj, pa jo vseeno vikam, ker mi je to tikanje natakaric in prodajalk in kogar koli drugega, ki pac opravlja svojo sluzbo, ful grdo. No .. ce so pa tablice merilo .. moj bratranec ima tablico SG, je pa iz Grosuplja
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 5.7.2008 23:41:04 >
|