Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: timika IZVIRNO SPOROČILO: poopsika dobra tema! Jst sem štajerka( iz Celja) in že skoraj 4 leta živim v Lj. Preden sem se sem preselila mi Lj ni preveč dišala , pa govorica mi je šla strašn na živce...taka zafnana...ne vem no...sem bla pač lokalpatriotka . Potem pa me je ljubezen in služba pripeljala v Lj takrat sem rekla, da nikoli v življjenju ne bom govorila po "lublansk" ..... no in zdej k grem domov v Celje me vsi zafrkavajo, da sem ratala čista Ljubljančanka in da sploh noben ne bi rekel, da sem kadarkol živela v Celju ....pa sem pojedla velik kos zaračenga kruhka! Ljubljana mi je ful všeč, punce so super, se mi ne zdijo nič bolj prevzetne od štajerk, primork, gorenjk itd... Meni je fajn...smotane,zafnane, zoprne babure pa najdeš vsepovsod Živjo, tole pa moram pokomentirat, ker je že skor malo freaky - namreč kot bi pisala o sebi - letos začenja teči 5. leto, kar imam službo v Lj, kmalu pa zaradi ljubezni tudi preselila v to močvarico oz. malo na obrobje. V študentskem obdobju sem imela fanta iz Celja, vso družbo tam in si nikakor nisem mogla predstavljat življenja tukaj. Vsak vikend sva letela domov. Sedaj tu uživam bolj kot kadarkoli v življenju. Bo verjetno kriv moj njami možek in zlati sinko, res je, kar pravijo, kjer je srce, tam je dom. Glede ljudi pa - jaz poznam več prepotentnih Celjanov in Celjank kot Ljubljančanov. Čeprav tale moj okoliš ni ravno center, pa vseeno. Ni pravila, imamo ene in druge povsod. jaz imam okoli sebe raje simpl, neobremenjene ljudi in si take tudi vedno poiščem oz. poiščeva. P.S. pa še nekaj naju druži, poopsie ....Tina Turner....sem tolk nasmejala zadnjič, koi mi moj prisveti s kartama za njen dunajski koncert februarja nasl. leto. Sem se prav spomnila nate... LP pa je res malo freaky Lepo si napisala, se strinjam. Pa uživaj na Tini, mogoče se srečamo
|