klomifen-dvojčki (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

mala važička -> klomifen-dvojčki (2.7.2008 11:44:05)

Pozdravljene.

Sem prvi mesec na klomifenu. Ginekoliginja mi je rekla da me bodo boleli jajčniki in da naj takrat vzamem lekadol. Danes je 13 dan ciklusa in ne čutim nobenih bolečin. M imam na 27-28 dni tako da čakam če me bo mogoče kaj špikalo. Zanima me če je vse špikalo ali sploh niste nič čutile. Pa tudi izcedka nimam nič povečanega, tako da upam da so tablete sploh prijele.
Zanima pa me tudi to, da glede na to da v navodilih piše da je možna večplodna nosečnost, če je to res ful povečana možnost da do tega pride.

Lep dan še naprej.

T.

Anonimen -> RE: klomifen-dvojčki (2.7.2008 11:55:01)

Ne vem zakaj ti je rekla, da te bodo boleli jajčniki. To sploh ni res, da te morajo bolet. Včasih te, včasih pa ne.

Anonimen -> RE: klomifen-dvojčki (2.7.2008 12:16:30)

IZVIRNO SPOROČILO: mala važička

Zanima pa me tudi to, da glede na to da v navodilih piše da je možna večplodna nosečnost, če je to res ful povečana možnost da do tega pride.

Prilagam Pušenjkaov citat: "Večina nosečnosti ob klomifenu je kljub vsemu enoplodnih, vendar je že 5% dvoplodnih 5x več kot v naravi in 1% triplodnih je 100x več kot v naravi."

mišaaa -> RE: klomifen-dvojčki (2.7.2008 13:42:46)

mala važička mene je špikalo v jajčnikih in tudi izcedek sem mela bol močn. Vendar vseeno ni bilo nobenega učinka. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Jemala pa sem ga 3 mesece. Upam, da bo tebi kaj pomagal.

miska73 -> RE: klomifen-dvojčki (9.7.2008 16:20:57)

To ali je klomifen prijel ti bi moral ugotavljati ginekolog z ultrazvokom tam nekje 12-14 dan ciklusa.
Bolečine med ovulacijo se v velikih primerih pojavljajo, ni pa nujno.
Jaz osebno sem čitila precejšnje špikanje - ampak ne vsak mesec enako.

Sicer je pa na "Upajmo skupaj" pravi klub klomifenk - tema "Klomifenke 2008",
kjer boš našla ogromno informacij, če boš prebirala stare poste.

Rakica_80 -> RE: klomifen-dvojčki (9.7.2008 16:36:06)

Jaz sem sedaj v 2-krogu Klomifena in po resnici povedano, sem prvič čutila delovanje mojih jajčnikov med ovulacijo:)
Niso pa me bolele, malo je samo špikalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]