nič več preživnine (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Sandrin -> nič več preživnine (2.7.2008 11:05:21)

kako urediti če se dva zopet pobotata in je očka pred tem plačeval preživnino. To se mora verjetno kam sporočit, ampak kam in kako??

kristinaj -> RE: nič več preživnine (2.7.2008 11:12:15)

a si sigurna, da je dokončno?? jaz bi še malo počakala, itak mora prispevat v družinski proračun..

najbrž to urediš na csd

Sandrin -> RE: nič več preživnine (2.7.2008 11:19:09)

jah, moram vložit za otroške doklade, pa se mal mudi, sva pa skup že tok časa da mislim da je dokončno, sva celo novega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pridelala

KIKI**** -> RE: nič več preživnine (2.7.2008 12:14:12)

IZVIRNO SPOROČILO: Sandrin

kako urediti če se dva zopet pobotata in je očka pred tem plačeval preživnino. To se mora verjetno kam sporočit, ampak kam in kako??

Midva z možem sva morala na CSD za sina podpisat za preživnino da sem lahko prejemala otroški dodatek. Potem sva se poročila in sem pozabila da se mi preživnina šteje povsod kot dohodek. No in nato sva morala dat na sodišče predlog za ukinitev preživnine za otroka in poslat kopijo poročnega lista. Pa so nama poslali samo sklep da se preživnina s tem in tem dnem ukinja-takrat ko so prejeli moj dopis.

Pa srečno rešita.

lp,

kristinaj -> RE: nič več preživnine (2.7.2008 13:01:00)

aaa dobro.. pa srečno

AKP -> RE: nič več preživnine (8.7.2008 12:15:27)

Pojdi na center za socialno delo in to uredi. Znanka si par let tega ni uredila, vmes sta celo dobila drugega otroka in ji je na centru rekla, da je imela srečo, da je niso nikoli na davčni preverjali, ker ni prikazovala podatkov o preživnini. Zdaj je to malce težje, ker so povezani je pa vseeno boljše, da si to urediš.

Maggie -> RE: nič več preživnine (9.7.2008 23:23:53)

Greš na CSD in podpišeš neko izjavo, da se da ta dogovor v mirovanje. To je to. Končna faza pa verjetno na sodišču. Ampak za otroški dodatek zadostuje ta izjava na CSD-ju.

Stran: [1]