Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Končno mi je uspelo.... 24.2.2005 20:51:24
|
|
|
|
Lunca1
|
:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Končno mi je uspelo.... 24.2.2005 20:54:31
|
|
|
|
mika
|
:bravo::bravo::bravo: :ups:Meni pa še ni uspelo:ups:
|
|
|
|
Končno mi je uspelo.... 24.2.2005 21:14:00
|
|
|
|
BUČKO
|
meni enostavno ne rata skopirat v nastavitve kako je tebi uspeloBejba:ups::zmeden:
|
|
|
|
Končno mi je uspelo.... 24.2.2005 22:12:44
|
|
|
|
Pikca
|
Jaz pa koledarček imam, ampak, če hočem prilepiti še slikco, mi spremeni datum:zmeden: Sploh ne vem, kaj me to zeza...:hudicek:
|
|
|
|
Končno mi je uspelo.... 24.2.2005 22:19:06
|
|
|
|
sena
|
Tudi meni še ni ratalo, pa niti slikice si ne znam nastavit pod ime. :zmeden::(Sem pač bolj anti za te stvari.:zmeden2:
|
|
|
|
Končno mi je uspelo.... 24.2.2005 22:28:57
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Pri tem koledarčku imam tudi jaz dve levi roki. :muca:
|
|
|
|
Končno mi je uspelo.... 24.2.2005 23:30:12
|
|
|
|
Skabi
|
Jaz tudi ne znam, pa bi se rada naučila.
|
|
|
|
Končno mi je uspelo.... 24.2.2005 23:30:53
|
|
|
|
sergeja26
|
povej bejba se meni kako s to naredila; meni ne rata :zmeden: lp, sergeja
|
|
|
|
Končno mi je uspelo.... 25.2.2005 9:37:19
|
|
|
|
Bejba
|
Jaz sem šla na lilypie.com. Označila oz. vpisala vse stvari, ki jih zahteva (1.rojstni dan, označiš koledarček, vpišeš naslov,.....). Sliko izbereš spodaj, kjer piše "left side photo" - tam klikneš na prebrskaj in vstaviš svojo slikico. Potem klikneš "create ticker" in čakaš in čakaš in čakaš,...da ti naredi koledarček in vstavi slikico. Potem pa skopiraš tiste hiroglife, ki so v kvadratku spodaj (HTML Used for web, email and forums that allow HTML). No, jih označiš, klikneš kopiraj in potem v svojih nastavitvah na Ringa Raji zadevo samo prilepiš. In to je to. Upam, da nisem preveč zakomplicirala :zmeden:. LP; Bejba
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?