higuys -> RE: japanke za čist majhne (2.7.2008 14:34:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina Evo zdaj pa še malo zares: obuvalo za tako majhnega otroka ne pride v poštev, ker se pri tej starosti otrok še ne postavlje na noge, tudi kobacajo zelo redki in 1. zakaj za vraga mu bom talčila na nogice nek plastik fantastik, če je lahko bos ali ima tanke štumfke??? 2.Tisti trakec med prstkom utegne žuliti, motiti... 3. ker pediatri in nevrofizioterapevti strogo odsvetujejo kakršnokoli obutev preden otrok ne shodi (seveda obstajajo argumenti za to, samo se mi zdajle ne da široko o tem razpredati) 4.naš je še pri dobrem letu ker še ne hodi v štumfihz bremzicami in mu nič ne fali 5. a sem prav prebrala, da je ena napisala, da si je otroček sam izbral/a te japankice. Pa a se hecate al kaj???? Jaz še štiriletnici ne pustim da bi si kaj hudo izmišljevala in kake hudo kičaste in nepraktične čevlje izbirala. Upoštevam njene predloge, vendar če ne gre skupaj z mojo logiko, pač dotičnih čevljev ne dobi in pika. Sploh pa za1x dečva res ne rabi vedet, da so čevlji moden dodatek ampak da jih rabimo predvsem da nas ne zebe, da si ne umažemo nog ipd... Potem se pa človek sprašuje, kako to da po OŠ vidiš korakati otroke, konkretno punčke v drugi triadi s tangicami, oblečene pa kot ene pocestnice... Saj ni čudno če jim mame že pri pol leta ovesijo ves kič tega sveta.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] aha, kdor čaka dočaka.... Prav imaš, res nebi rada, da mala pocestnica rata.
|
|
|
|