srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Mater, a vidiš, to je hotela povedati, da te bo že enkrat udarlo . Ja, nič ne rečem, da se mi ne zna zgoditi, sploh, če kar tako denar puščam, samo denarnica je pa res za v torbo, no. A ni? SEveda, samo včasih smo res brezglavi, pa puščamo povsod, ne da bi pomislili, da ti jo lahko ukradejo. Saj pravim, tudi torbico ti lahko ukradejo, celo. Evo, jaz sem zgubila denarnico, mi je padla iz žepa bunde, ko sem šla samo v lekarno. Pač, nisem sploh imela torbice sabo, ker sem šla od doma samo z denarnico v lekarno. Pobral jo je neki delavec cestenga podjetja, kateri je bil tako pošten, da me je, ko je prišel v LJ, klical domov (glede na osebne podatke iz osebne je dobil tel. št.) in sem jo šla iskat v LJ, nekam v Črnuče, pojma nisem vedela, kje to sploh je, pa še uro mi je postavil, do kdaj naj bom tam, ker njega pol ne bo celo popoldne, ker je hodil v neko šolo. Bila sem na porodniški za Aljaža. Ala mu vera, saj vem, da je on vzel denar, čeprav je rekel, da je on našel prazno (lahko pa tudi ne), važno mi je bilo, da so bili vsi dokumenti v denarnici. Od vozniške do osebne. Od takrat osebne in zdravstvene ne nosim več v denarnici. Evo, mi je bila dobra šola.
|