Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 11:33:10
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Meni so pa pred par dnevi denarnico skoraj ukradli iz torbice. Sem slišala samo "ziiiiip" in ko pogledam na torbico, je bila zadrga odprta. Tako da kradejo tudi iz torbic! KAKŠNA PREDRZNOST!!!!! Zmaj tolovaj, da nisi bila ti? Preveč asociacij je v tvojem nicku .
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 11:35:17
|
|
|
|
tanikaa
|
Hja, punce. To še ni nič. Jaz moram v službi zaklepat denarnico v omaro. Ker dugače sploh ne upam iti na čik. Mi drugače ojri kar zmanjkajo iz nje. Hja, tak je to, če maš za sodelavko kleptomanko.
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 11:42:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Hja, punce. To še ni nič. Jaz moram v službi zaklepat denarnico v omaro. Ker dugače sploh ne upam iti na čik. Mi drugače ojri kar zmanjkajo iz nje. Hja, tak je to, če maš za sodelavko kleptomanko. To bi bila Muki???
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 11:44:28
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Hja, punce. To še ni nič. Jaz moram v službi zaklepat denarnico v omaro. Ker dugače sploh ne upam iti na čik. Mi drugače ojri kar zmanjkajo iz nje. Hja, tak je to, če maš za sodelavko kleptomanko. To bi bila Muki??? Khm, ne vem. No, če dobro razmislim, da mam samo eno sodelavko, ostalo pa so sodelavci.
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 11:46:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Hja, punce. To še ni nič. Jaz moram v službi zaklepat denarnico v omaro. Ker dugače sploh ne upam iti na čik. Mi drugače ojri kar zmanjkajo iz nje. Hja, tak je to, če maš za sodelavko kleptomanko. To bi bila Muki??? Khm, ne vem. No, če dobro razmislim, da mam samo eno sodelavko, ostalo pa so sodelavci.
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 11:47:33
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Hja, punce. To še ni nič. Jaz moram v službi zaklepat denarnico v omaro. Ker dugače sploh ne upam iti na čik. Mi drugače ojri kar zmanjkajo iz nje. Hja, tak je to, če maš za sodelavko kleptomanko. To bi bila Muki??? Khm, ne vem. No, če dobro razmislim, da mam samo eno sodelavko, ostalo pa so sodelavci. Če pa maš nonstop tak debelo bukso Sem mislila, da se ne bo opazilo .
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 11:48:16
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Če pa maš nonstop tak debelo bukso Sem mislila, da se ne bo opazilo . O ja, se opazi, se.
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 11:53:23
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Zmaj tolovaj, da nisi bila ti? Preveč asociacij je v tvojem nicku . Šit!!!!!
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 12:02:10
|
|
|
|
muki1
|
Ja, tolovaj...obe so dobile .
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 12:07:27
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 12:55:07
|
|
|
|
LoCa
|
sori, dnarnico imet v vozičku je res kot da jo dobesedno ponujaš. sicer so že leta lopovi naokoli, js res ne pomnim, da bi kdaj v ljubljani mislila, da ni variante da me kdo okrade. torbico vedno držim z roko tko da jo skoraj imam na prsih, poleg tega da jo imam čez ramo. po žepih pa sploh ne nosim vredih zadev. vse je možno
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 13:14:41
|
|
|
|
Magi*
|
o mater vam čistunsko. ja, meni tudi kdaj rata za par sekund odložit denarnico al pa gsm na streho od vozička. tolk, da si popravim modrc al pa gate iz riti potegnem. se pa to in še marsikaj drugega dogaja. pa ne samo v beli Ljubljani.
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 13:22:55
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: A je pomembno v kakšnem vozičku? Ja, zelo pomembna je firma vozička. Boljša ko je firma, več šans je, da je denarnica bolj polna. Sorite da smetim, nisem si mogla pomagati . sem se prav nasmejala. Jaz sem bila danes v našem BC, kjer so police tako natrpane, da ne moreš normalno z vozičkom po trgovini, sploh če se 'slučajno' znajde tam še kdo drug poleg tebe in sem tako malega pustila pred blagajno, da sem lahko vzela po kar sem prišla. Sam pri meni (kljub Stokkeju) tat ne bi ravno velik iztržil.
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 13:23:41
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: A je pomembno v kakšnem vozičku? Ja, zelo pomembna je firma vozička. Boljša ko je firma, več šans je, da je denarnica bolj polna. Sorite da smetim, nisem si mogla pomagati . sem se prav nasmejala. Jaz sem bila danes v našem BC, kjer so police tako natrpane, da ne moreš normalno z vozičkom po trgovini, sploh če se 'slučajno' znajde tam še kdo drug poleg tebe in sem tako malega pustila pred blagajno, da sem lahko vzela po kar sem prišla. Sam pri meni (kljub Stokkeju) tat ne bi ravno velik iztržil. A to je hud voziček al kako?
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 13:29:13
|
|
|
|
CatJa
|
Baje.
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 13:30:39
|
|
|
|
CatJa
|
No, v bistvu sem mal nesramna, ker bi mi poleg grde in prazne denarnice lahko kdo odpeljal mojega mucka Bom v bodoče bolj previdna.
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 13:35:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa sori, dnarnico imet v vozičku je res kot da jo dobesedno ponujaš. sicer so že leta lopovi naokoli, js res ne pomnim, da bi kdaj v ljubljani mislila, da ni variante da me kdo okrade. torbico vedno držim z roko tko da jo skoraj imam na prsih, poleg tega da jo imam čez ramo. po žepih pa sploh ne nosim vredih zadev. vse je možno Aha, kradejo pa samo v Ljubljani, al kaj? Se dobro, da se Ljubljancani lahko sprehodimo s torbico normalno cez rame, jaz jo imam celo na hrbtu ... Ojej, ojej ....
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 13:39:53
|
|
|
|
muki1
|
Ja, Fiša, tako je. V Ljubljani ste lopovi in tatovi, mi pa smo vaše ovce in nas molzete .
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 13:53:37
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ja, tole res ni bilo ravno pametno, ampak najbrž se že sama dovolj sekira zaradi kraje denarnice, tako da najbrž dodatnih pridig ne potrebuje. Jaz sem to razumela bolj kot podeliti stisko z nami ter opozoriti na še povečano pozornost. Sicer pa - ko smo že pri krajah in Ljubljani - včeraj so nam izpred vhodnih vrat naše hiše ukradli dvoje moške natikače. Take nanule, ponošene, umazane. Za crknit. No, mogoče je kdo mislil, da jih imamo pripravljene za kosovni odvoz. Kakor koli, pazljivost nikoli ni odveč. Sama pa skrajno nestrpno čakam na montažo novih dvoriščnih vrat. Potem bodo novi natikači, ki smo jih včeraj kupili, na varnem.
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 14:47:28
|
|
|
|
felicia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Ja, tole res ni bilo ravno pametno, ampak najbrž se že sama dovolj sekira zaradi kraje denarnice, tako da najbrž dodatnih pridig ne potrebuje. Jaz sem to razumela bolj kot podeliti stisko z nami ter opozoriti na še povečano pozornost. Sicer pa - ko smo že pri krajah in Ljubljani - včeraj so nam izpred vhodnih vrat naše hiše ukradli dvoje moške natikače. Take nanule, ponošene, umazane. Za crknit. No, mogoče je kdo mislil, da jih imamo pripravljene za kosovni odvoz. Kakor koli, pazljivost nikoli ni odveč. Sama pa skrajno nestrpno čakam na montažo novih dvoriščnih vrat. Potem bodo novi natikači, ki smo jih včeraj kupili, na varnem. mogoče so pa tako dišali da jih je kakšen pes vzel za svoje
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 14:48:50
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Ja, tole res ni bilo ravno pametno, ampak najbrž se že sama dovolj sekira zaradi kraje denarnice, tako da najbrž dodatnih pridig ne potrebuje. Jaz sem to razumela bolj kot podeliti stisko z nami ter opozoriti na še povečano pozornost. Sicer pa - ko smo že pri krajah in Ljubljani - včeraj so nam izpred vhodnih vrat naše hiše ukradli dvoje moške natikače. Take nanule, ponošene, umazane. Za crknit. No, mogoče je kdo mislil, da jih imamo pripravljene za kosovni odvoz. Kakor koli, pazljivost nikoli ni odveč. Sama pa skrajno nestrpno čakam na montažo novih dvoriščnih vrat. Potem bodo novi natikači, ki smo jih včeraj kupili, na varnem. mogoče so pa tako dišali da jih je kakšen pes vzel za svoje
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 14:48:54
|
|
|
|
LoCa
|
Magi, ne boš verjela, meni kaj takega NIKOLI ne rata. pač. pazim. ribica, itak da ne kradejo samo v lj, ampak 10 let nazaj, ko sem še v gorici živela, ti tam res nihče ni nč ukradu in je dosti ljudi clo vhodna vrata puščalo odklenjena. ko sm pršla v lj se je pač vse spremenilo. sem 10 let že v lj, tko da....ne sprehajam pa se paranoično okoli (in ja, ruzak mam tut js na ramenih, si moreš mislit), vem pa da moram pazit na svojo robo, ker so psihoti pač povsod. nč ne moraliziram, sam ni mi jasno kaj si folk misli, ko tko odlaga stvari na javnih krajih pol pa jamr na vse straNI. tko ku nika pravi, ukradejo ti danes resnično vse. nam so clo 2 predpražnika sviznili, težko verjet ampak je res.
< Sporočilo je popravil LoCa -- 2.7.2008 14:50:37 >
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 14:55:25
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Ja, Fiša, tako je. V Ljubljani ste lopovi in tatovi, mi pa smo vaše ovce in nas molzete .
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 14:55:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam torbico na hrbtu - obeseno cez rame, mi gre na zivce na trebuhu. Moj isto. Ponavadi se fotoaparat. Ruzakov pa ne nosim. Nam so izpred vhodnih vrat v stolpnici metlo ukradli. Pa kaj? Ce bi bila vredna, je ziher ne bi postavili pred vrata. So nam olajsali pot do kontejnerja
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 14:57:23
|
|
|
|
Pobalami
|
Če na Čopovi okoli z denarnico mahaš, ali š čim drugim, je večja verjetnost da ti jo zmaknejo kot kje drugje. Še večja kot v kakšnih šoping centrih. uglavnem, če ti je ne ukradejo imaš ful srečo.
< Sporočilo je popravil Pobalami -- 2.7.2008 14:58:21 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?