Anitka -> ZA NAS (192. nadaljevanje) (24.2.2005 18:45:18)
|
Hojla! Sem se odločila, da vseeno ponovno oprem naša nadaljevanja. Smo že pri 192., jaz pa sem žal :( še vedno nad črto naših seznamov. Če pogledam, da sem bila ena od začetnic naših "Za nas", pa sem še zmeraj tu, bi najraje kar :((:((:((:(( Toliko se jih je že menjalo, da jih sploh prešteti ne morem. Se opravičujem, če težim, a jaz se še vedno ne počutim najbolje, sploh sedaj, ko je pri meni ta prek... izcedek. Le kdaj bom dočakala dan, ko vam bom lahko s ponosom sporočila, da nama je uspelo :zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden: Kot sem že zadnjič pisala, bi najraje vse skupaj pustila in se odločila za življenje brez :duda: , saj mi resnično zmanjkuje moči. Hvala bogu pa imam vas, ki ste moja rešilna bilka v najtežjih trenutkih. In ravno zato sem se tudi odločila, da vas ne bom zapustila. Punce hvala vam :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: In kako ste kaj drugače? A vas ni zamedel sneg?;) Upam, da bo vkratkem ta sneg nehal težiti in delati preglavice. Saj je lepo pogledati ven, ko je vse naokrog belo, ampak v času sneženja, ko je na cesti cel kaos pa sem :grrr: A hodi morda katera na pedagoško fakulteto LJ ali pa je hodila? Jaz bi namreč rada šla tja študirat izredno, pa me zanima koliko imajo šolnino, ali moraš plačat ves znesek naenkrat in kdaj imajo organizirana predavanja. Bi se pa vpisala v 3. letnik razrednega pouka.Že vnparej hvala za odgovore.:rozica::rozica::rozica: ASTRA draga kako si pa kaj ti? Upam, da je tvoje razpoloženje že tudi kaj boljše. In naše fosilke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: Pia 73, Tia, Bambi in ostale? Čuvajte se in vaše :duda::duda::duda: pa pobožajte bušije namesto mene. KOALA kdaj bo pri tebi na vrsti test? Jaz že zdaj držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Mojca 9000 za vaju pa jutri :miska::miska::miska::miska: PIKA 74 jaz bi ti z veseljem poslala mojo :hudicek: Moja M najverjetneje (99%) pride v ponedeljek ali torek :((:( Eh naj le pride čimprej, da se lahko naročim na UZ. Vsem omenjenim in tudi neomenjenim pošiljam en lep pozdravček. Pa pa, Anitka:(:metulj:
|
|
|
|