ZA NAS (192. nadaljevanje) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anitka -> ZA NAS (192. nadaljevanje) (24.2.2005 18:45:18)

Hojla!

Sem se odločila, da vseeno ponovno oprem naša nadaljevanja. Smo že pri 192., jaz pa sem žal :( še vedno nad črto naših seznamov. Če pogledam, da sem bila ena od začetnic naših "Za nas", pa sem še zmeraj tu, bi najraje kar :((:((:((:(( Toliko se jih je že menjalo, da jih sploh prešteti ne morem. Se opravičujem, če težim, a jaz se še vedno ne počutim najbolje, sploh sedaj, ko je pri meni ta prek... izcedek. Le kdaj bom dočakala dan, ko vam bom lahko s ponosom sporočila, da nama je uspelo :zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden: Kot sem že zadnjič pisala, bi najraje vse skupaj pustila in se odločila za življenje brez :duda: , saj mi resnično zmanjkuje moči. Hvala bogu pa imam vas, ki ste moja rešilna bilka v najtežjih trenutkih. In ravno zato sem se tudi odločila, da vas ne bom zapustila. Punce hvala vam :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

In kako ste kaj drugače? A vas ni zamedel sneg?;) Upam, da bo vkratkem ta sneg nehal težiti in delati preglavice. Saj je lepo pogledati ven, ko je vse naokrog belo, ampak v času sneženja, ko je na cesti cel kaos pa sem :grrr:

A hodi morda katera na pedagoško fakulteto LJ ali pa je hodila? Jaz bi namreč rada šla tja študirat izredno, pa me zanima koliko imajo šolnino, ali moraš plačat ves znesek naenkrat in kdaj imajo organizirana predavanja. Bi se pa vpisala v 3. letnik razrednega pouka.Že vnparej hvala za odgovore.:rozica::rozica::rozica:

ASTRA draga kako si pa kaj ti? Upam, da je tvoje razpoloženje že tudi kaj boljše.

In naše fosilke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: Pia 73, Tia, Bambi in ostale? Čuvajte se in vaše :duda::duda::duda: pa pobožajte bušije namesto mene.

KOALA kdaj bo pri tebi na vrsti test? Jaz že zdaj držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Mojca 9000 za vaju pa jutri :miska::miska::miska::miska:

PIKA 74 jaz bi ti z veseljem poslala mojo :hudicek:

Moja M najverjetneje (99%) pride v ponedeljek ali torek :((:( Eh naj le pride čimprej, da se lahko naročim na UZ.

Vsem omenjenim in tudi neomenjenim pošiljam en lep pozdravček.

Pa pa,

Anitka:(:metulj:

Erika 1 -> ZA NAS (192. nadaljevanje) (24.2.2005 19:04:04)

Anitka, če ti lahko svetujem. Če mi dovoliš. NE SKRBET nič. Bo ko bo. Ne razmišlajl več o tem, sicer pa pred "HMHM" spijta kozarec rdečga ali pa dva, in se imejta fino.

In ne bit huda na M ker je tvoja prijateljica, ki te spremlja že tolko mesecev.

Sulfinija -> ZA NAS (192. nadaljevanje) (24.2.2005 19:24:39)

Pozdravljene!!!

Kako ste kaj drage moje zveste prijateljice iz foruma?Joj kako je ponoči snežilo sem mislila da nas sneg zameta vendar žal se že danes vse topi proi ans na dvorišču ga skoraj več ni.Škoda :(:grrr::grrr::grrr:,pa tako sem vesela,ko je vse belo in anjlepše mi je,ko zjutraj z mojim lubijem gledale čez okno in pijeva jutranjo prvo :kava::kava::kava: in zunaj tiho pada beli sneg.

Drage moje hvala,hvala vsem iz srca,da ste me malce potolažile,...Sicer pa se danes z lubijem izjemno samo nekaj grdo gledama in vse to dela nervoza zaradi jutršnjega razgovora,...Sploh ne vem vendar pred vsakim obiskom sem zelo,zelo zmedena in sploh en vem zakaj saj to v bistvu ni noben bav,bav le pomoč nam nudijo in vsi so tako prijazni,...
Pune kaj si mislite imam majhno skromnost narejeno za mojo zdravnico,bo to hotla sprejet.Ni mi v navadi vendar sma se vseeno odločila,da ji malce nekaj majhnega podariva,...Punce vedno bližje sva k najini :duda: ki si jo oba tako želiva iz vsega srca.Vendar žal mi je,ker možek toliko v tej meri noče pokazat kako si jo tudi on želi,...Mogočew zato,ker bi meni blo še težje,ali pa je res tako,da moški manj kažejo čustva kot me ženske.
Torej jutri je pri meni 24.dan ciklusa in anj le prite ta tečka na obisk kar hitro,hitro,da pol prvi dan pokličem in 5.dan začnem pridno papcat klomifenček in že šesti dan me čaka prvi UZ.Se pravi še enkrat drage prijateljice jutri zame držite velike pestke in takoj ko se vrnema domov se vam javim upam,da dokaj vesela bolj kot pa danes prd obiskom ambulante.

Anitka tudi tebi hvala,hvala iz srca.

Kako pa kaj naše fosilke srečke :nosecka::nosecka:,kmalu modve z Anitko in Kornelijo prišibamo 1.000.000.000.000 km na uro za vami in bomo vse skupaj :nosecka::nosecka::nosecka: najsrečnejše dame na tem našem planetu.

Skye tudi tebi posebna hvala in vsem,ki ste malce prej odgovorile na mojo temo in mi prav lepo napisale prav vesela sem bla in v oče moje so mi kar stopile :((:((:((:((:((:((,solze sreče,ker me imate rade in boste jutri mislile name in na mojega lubija.

LP vsem skupaj in miren spanec,kajti veste kako bova spala midva najbrž amlce slabše.

Vaša Mojca :sloncek::sloncek::sloncek: (23.dan ciklusa)

tinkamiška -> ZA NAS (192. nadaljevanje) (24.2.2005 19:37:42)

Anitka:angel:, meni je tako hudo, ko te spremljam tako žalostno.:(

Sej se ti vedno čudim od kot toliko pozitivnega razmišljanja in vzpodbude za vse, ki se družimo stabo. Sej ni nič čudno, da te takole zagrabi in si žalostna, ko pa že toliko časa čakaš in upaš...:rozica:

Ampak, naj le pride ta :hudicek: in potem boš šla na UZ in naj se že enkrat spravijo skup in ti poštimajo tam kar je pač treba in potem bo konec s temi tvojimi :hudicek: izcedki! In jst komaj čakam dan ko boš tule napisala en najveselejši naslov in vse se bomo veselile s tabo:rozica::rozica::rozica:

Anitka naša, zdrži še malo, jst res verjamem, da nas boš kmalu obvestila o veseli novički:angel::angel::angel:

In nič ni narobe, če si žalostna in kdaj ne najdeš prave besede in nimaš volje, da bi se veselila, kak dan mora biti tudi tak, da te tudi me lahko kdaj potolažimo:rozica:

Ostani naša Anitka!:metulj:

Tinka

Anitka -> ZA NAS (192. nadaljevanje) (24.2.2005 19:46:09)

Ojoj draga moja Tinka!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Hvala ti! Zdaj sem se pa še enkrat razjokala.:(( Obljubim, da si kmalu spet opomorom, a tokrat žal ne gre tako hitro. Bomo pustili času čas in bo potem slajše, a ne?;) Upam le da bo to prav kmalu.

Pa pa,

vaša :( Anitka:metulj:

tinkamiška -> ZA NAS (192. nadaljevanje) (24.2.2005 20:04:40)

Anitka, zdej sem te pa še jst v jok spravla:zmeden:
Ti se kr opomori, me bomo pa čakale, da ti lahko kako rečemo, sej kam pa naj gremo, če smo pa tuki že skor doma:)-:)-:)-

Upam, da boš danes kaj lepega sanjala in da te bodo zdej:angel::angel::angel: obsipavali s takimi majhnimi pozornostmi, ki ti bojo polepšale in krajšale čas do vesele novičke:rozica:

Lahko noč,

Tinka

wawa -> ZA NAS (192. nadaljevanje) (24.2.2005 20:13:50)

Ne bit žalostne drage moje....:)

Vem da se kdorkoli težko postavi v kožo drugega in da je težko čutiti kar čuti nekdo drug. A življenje je kratko in nikoli več ne bomo 24.2.2005. ob 20.11 nikoli več ne bo te kombinacije, naše starosti naših prijateljev, vremena....vsega. Samo danes je ta trenutek in treba ga je živeti in doživeti kolikor se ga le globoko....to pomeni da globoko doživljamo svojo žalost in svoje veselje, saj sta oba del enega in eno brez drugega ne obsatjata....

Živimo, smo lahko žalostne in vesele, važno je le da smo tukaj....to je težko razumeti kadar smo v krizah, a vsem vam iz srca želim, da bi lahko živele vsak drenutek vesel ali žalosten....:rozica::rozica:

emaa -> ZA NAS (192. nadaljevanje) (24.2.2005 20:21:56)

anitka ne obupat, sej smo še druge s tabo, sicer ne na forumu tolko časa, ampak s problemi se pa spopadamo tudi že dolgo. Ti bom na privat poslala GSM od moje sestre. Lani je diplomirala iz razrednega pouka, letos že drugo leto uči, ravno tako pa dela na pedagoški še izpite za angleščino, tako da ti bo znala kaj povedati. Mi je rekla, da so vsi podatki sicer nanetu in da je izredni študij vsako drugo leto, v kolikor pa kaj ne boš našla ti bo pa pomagala in pogledala, ker hodi vsak petek in soboto tja.
Punce jaz sem danes ugotovila, da si že odštevam dneve do ambulante za neplodnost, jaz samo upam, da si ne delam utvar, ampak se res veselim. Z mojim :love: bova upam, da še letos prišla do najine tako zaželjene :duda: in ambulanta je pač en pripomoček, ki ga komaj čakam, kje je že 8. marec dan žena in bodočih mamic.

Pia73 -> ZA NAS (192. nadaljevanje) (24.2.2005 20:24:17)

Anitka draga moja prijateljica,... :rozica::rozica::rozica:

Baje je vsaka stvar za nekaj v življenju dobra, ne me vprašat zakaj se nam to dogaja,...ampaka verjeti moramo v boljši jutri in svetlo prihodnost,... jaz sem bila na trenutke tako na tleh, da sem mislila, da me bager ne bo dvignil,... Pa nam uspe iti po poti in enkrat bo iz trnja na tleh tudi zate pred tabo pot posuta z rožami,...jaz verjamem v to,...

Mojca jemlji ta obisk kot stopničko višje do poti do vajine :duda: in lažje ti bo,...vama bo,...me pa bomo držale pesti,... :miska::miska::miska:

pika74 -> ZA NAS (192. nadaljevanje) (24.2.2005 21:17:50)

Hojla bejbike:love::love::love:.

Kako ste kej?

Jst sm ful lačna zdele...ma bi zmazala kšn fajn sendvič s sirčkom pa šunko in kumarcam mmmmmmm:)-:)-.

Anitka, ne bit :(, ker ni vredn. Obriš si solze in pomisl na kej lepga. Sam enkrat se žvi. Glavo gor punca, sej si v najlepših letih (pa ne mi zdej Avsenikov zravn pet:)-:)-).

Če rabiš kšn nasvet v zvezi s faksom, se lohk tud name obrneš, jst sm tud ke hodila ;).

Drgač sm pa še zmeri brez M. Skor 2 tedna že zamuja:zmeden2::zmeden2:. Jah nč, bomo pa pr vložkih pršparal ta mesc :)-:)-.

Zdej grem pa pogledat, če se je al bina že kej oglasla na NV8)8)8).

Pia73, Anitka in ostale - lep večer še naprej in en lep :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Lp
Pika74
:metulj:

larisa -> ZA NAS (192. nadaljevanje) (25.2.2005 9:27:18)

Joj Anitka me je kar mal stisnilo ko sem prebrala tvoje besede. Mi z Bejbo, Pikapolonico, Piko, Pio, Mavrico, Boni, Tio,....smo res začetnice naših nadaljevanj in res nas je le še ene par ki nam ni uspelo, ampak vrste so dolge in zdaj bo počasi prišel tudi naš čas.:bravo::bravo:
Jaz sem šla zdaj še k homeopatinji in prvo stvar ki mi je razložila je bilo, da tak dolg boj za :duda: sproža adrnalin v telesu, stalno si pod stresom, čeprav se tega ne zavedaš in pod adrnalinom-stresnim se ne da zanosit, zato pa neštetokrat punce ki jim uspe napišejo-pa ravno zdaj nama je uspelo ko sva ža obupala, pozabila, odmislila,...seveda adrenalin je popustil. Zato tudi ženske ki imajo zelo odgovorne položaje v službi, in so stalno pod stresom, dokazano težje zanosijo... Ampak recepta za odmislit pa noben ne pozna, pravijo da se skriva v vsakem posamezniku in ko ga odkriješ, uspe.
Veš jaz sem mislila da če se odklopim z RR-ja da bo uspelo in sem se kar za ene pol leta in potem sem en dan s strahom šla pokukat gor če sem samo še jaz od nas začetnic ki mi ni uspelo pa sem našla še tebe pa Bambi pa Piko, tko da Bambi je uspelo zdaj smo pa le še mi, da nam uspe in jaz molim, upam, .....da nam bo res. :miska:
Seveda pa upam da obdržimo naše pogovore v ZA NAS ker sedaj smo se razširile in bi blo veliko punc žalostnih če bi to ukinile, a ne?
Pozdravljam prav vse in vam pošiljam :angel:

Stran: [1]