upc telemach (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Zanica -> upc telemach (1.7.2008 16:09:03)

Kako sm jezna.... naročam paket trojček za tasta. Prvi spletni obrazec izpolnjen 10.junija. 
20. junija kličem če se bo kaj premaknilo ker nobenega odgovora nimam. Punca na drugi strani obljubi da bo naročilo šlo takoj naprej (sploh ni našla podatkov, a na mail sem takoj po poslani vlogi dobila odgovor o prejetju vloge...)
Danes zjutraj kličem, in spet nič!!!!

Sebi sem pa naročila enako zadevo, in so mi takoj uredili. Res ne razumem kje im se zataknilo.
Ko sem pa sebi iskala, to se dogajalo ko sem si hotla zrihtat SIOL, pa nikoli niso imeli moje podatke, nikoli nisem dobila odgovora, sem klicala večkrat, in vsakič dala svoje podatke, naslednjič ko kličem nimajo pojma....

kako sem živčna

Anonimen -> RE: upc telemach (1.7.2008 16:12:04)

Pri meni je tudi malo trajalo, da mi je Telemach uredil trojček, morda 14 dni, ampak sem več kot zadovoljna. Z SIOLOM sem imela same probleme, tu pa vse deluje, tako kot mora.

Telefon včasih malo preveč doni, ampak sem vesela, da sploh dela, pri SIOLu mi tudi po deset dni ni delal.

Malo počakaj, saj bo pa dopusti so pa vroče jim je, saj veš kako gre to poočaasi poleti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ZARA -> RE: upc telemach (1.7.2008 16:53:46)

Jst imam tud Telemachov threesome.  

MLADAMAMICA -> RE: upc telemach (2.6.2009 7:21:15)

kerga pa mate, za 22 al 33 eurov?

Stran: [1]