Parni sesalec (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

mml -> Parni sesalec (1.7.2008 14:47:13)

A kdo ve kje bi si lahko izposodila globinski vodni/parni sesalec? Rada bi namreč očistila sedežno iz mikrovlaken, pa se mi samo za to ne zdi smiselno kupovati takšenga sesalca...

Sem že poskusila vse sorte, pa se mi fleki spet in spet pojavijo na istem mestu, ko zadevo očistim, sicer izgineje, samo v nekaj dneh so spet nazaj, tako da domnevam, da so tudi v globini in spet pridejo na povrišino,...

...ko bosta otroka zrasla, bom kupila pa novo sedežno, prej pa ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

robinzon -> RE: Parni sesalec (1.7.2008 18:11:25)

Mislim, da vodni, parni in globinski ne gre skupaj. Sama imam igeo, kateri je vodni in globinski, ampak to nima med seboj nič skupnega. Globinski  se uporablja za sesanje vzmetnic in tepihov, vodni pa pere in sesa, ampak s mrzlo vodo, ne s paro. Parni pa je samostojni, ne sesa,  čisti s paro, samo ne vem, kako bi se obnesel na sedežni.

Poznam pa ta problem, ko fleki udarijo čez kratek čas ven. Meni se je to zgodilo, ko so prišli iz servisa čistit itison. Ko je odšel, je poden zgledal super, potem pa začel smrdeti, čez par dni je bil bolj flekast kot pred čiščenjem.  Pa saj drugač tudi ne more biti. Tla je namočil in našamponiral, potem pa to posesal. Zdaj ga sama čistim z igeo in sicer tako, da grem na tistih obremenjenih delih tudi po 10x čez, najprej s čistilom, potem pa izpiram in izpiram, da sem čist crknjena.

bumerang -> RE: Parni sesalec (1.7.2008 18:30:42)

Seveda obstajajo tudi parni sesalci, ki sesajo, in ki so hkrati tudi vodni. Ampak stanejo bistveno več kot Igea, ki že sama po sebi ni poceni.
Pa tudi sicer madežev s paro ne boš spravila iz globine, jih boš kvečjemu spackala oz. razmazala.

Stran: [1]