Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
OBLAČILA ZA NOVOROJENČKE 24.2.2005 17:55:20
|
|
|
|
dory
|
Samo bodyje...in se prav je bilo,ker bi bile ostale majcke za nas brezpredmetne... Ce bi kupovala dones bi kupila.. 10bodyjev 3hlacke 2 cele hlace( farmarke) kavbojke 2puloverja 4majice z dolgim rokavom 4zabe do pasu 4pajacke Meni osebno so pajacki pri tej ponudbi v trgovinah res staromodni...mi smo meli pajacke samo za spat.. Stevilke? Pomoje bo nekaj 56 cist dovolj....pol pa 62...kupujes pa najbols da po obcutku..a naj te ne zavede..pr nas mamo se tolk cunc k jih niti enkrat ni oblekel...
|
|
|
|
OBLAČILA ZA NOVOROJENČKE 24.2.2005 17:56:26
|
|
|
|
dory
|
Seveda je odvisno v katerem letnem casu rodis..in se temu prilagajas :)
|
|
|
|
OBLAČILA ZA NOVOROJENČKE 24.2.2005 18:43:17
|
|
|
|
lin
|
Čim manj št.56 ker moja Lin je bila dolga ko se je rodila 55 in ji je blo skori vse 56 premajhno.
|
|
|
|
OBLAČILA ZA NOVOROJENČKE 24.2.2005 21:24:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj se je rodil 57 cm, vse, kar sem kupila, da ne bi revež izgledal v prevelikih cunjah, mu je bilo premajhno. Za zjokat.
|
|
|
|
OBLAČILA ZA NOVOROJENČKE 24.2.2005 21:30:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa imela samo tri bodije št. 56, rodila sem fantka, dolgega 52 cm in na njem je vse dobesedno viselo. Že naslednji dan, ko sem prišla domov, sem morala po nakupih, pa mi ni prav nič pasalo!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?