diamantka -> ojla punce (24.2.2005 16:08:04)
|
imam novice, sam ne tiste o :modri::roza:! Gospa iz Krvavca se mi je oglasila v četrtek, kakor normalno, čisto tiho je prišla! Sam kot veste, je v vsaki slabi stvari zmeri neki dobrega; je to da sem imela pregled pri dr.Drobniču v ponedeljek, tako da se je do takrat že tudi poslovila!in peljal me je na ultrazvok; levo od njegove ordinacije (čist mimogrede, tisti ni tako natančen) in mi je najdu eno cisto, endrometiptično in zna se zgoditi da bom morala ponovno na laparoskopijo, sam preden se bo odločil za to, bomo seveda mojega dragega mogli pregledati! baje imajo en boljši ultrazvok, kjer se vidi več! moj dragi se je že naročil na spermiogram, in maja je naročen pri dr.Drobniču! jaz se pa moram tudi naročiti pri njemu, če prej ne bom dobla datuma, bom šla pa z njim takrat, vendar bi rada čim prej izvedela za razultate, no do takrat bova pa pridno:sloncek::sloncek::sloncek: in se imela rada! je dr.Drobnič reku, da lahko že majhne ciste ki jih požgejo lahko naredijo spremembo! a veste, da sem nekako srečna in imam dober občutek, da letos bom pa srečka:nosecka:! takole, tole so moje novice. lep popoldan želim in :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|