Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: chico - naprava za odganjanje komarjev 1.7.2008 0:55:43
|
|
|
|
bodoča
|
Če misliš tole, jo mi imamo. Zgleda, da res deluje, ker mali ni nič popikan, res pa je, da se sliši rahel zvok od te naprave. Ampak je tako minimalen, da ni moteč. Vsaj nam ne.
|
|
RE: chico - naprava za odganjanje komarjev 1.7.2008 8:37:51
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem jo lani uporabila in NI delovala. samo brenčala je, učinka pa nobenega. imela sem jo v vtičnici zraven posteljice a ni pomagalo... sem kupila komarnike in je bil mir....
|
|
|
|
RE: chico - naprava za odganjanje komarjev 1.7.2008 9:05:22
|
|
|
|
birdy
|
Mi sicer nimamo od čikota , mamo pa eno iz Sanolaborja in pomaga. Res pa tud ta odaja nek piskajoč zvok ampak jo mamo na drugem koncu sobe in se nič ne sliši in ni moteča.
|
|
RE: chico - naprava za odganjanje komarjev 1.7.2008 9:50:25
|
|
|
|
bodoča
|
Kristinaj, pol pa nisi uporabljala iste zadeve, kot je ta tukaj, ker ta se ne vtakne v vtičnico, deluje samo na baterije.
|
|
RE: chico - naprava za odganjanje komarjev 1.7.2008 10:00:51
|
|
|
|
mlavla
|
mi jo imamo, pa smo zelo zadovoljni..zvok nam pa ni moteč, ker je res minimalen
|
|
RE: chico - naprava za odganjanje komarjev 4.7.2008 18:02:46
|
|
|
|
lubi
|
Midva sva naredila mini raziskavo po spletu... zadeva je totalno neučinkovita proti komarjem... za drug mrčes ne vem, obstajajo tudi buzzerji proti klopom... prodajajo jih v comtronu ali sanolaborju... malo sva dala pod mrezo... pa ni popikana!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?